Η Selena Gomez έκανε την πιο hot καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά της

Η Selena Gomez έκανε την πιο hot καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά της

Πως σου φαίνεται το αποτέλεσμα;

Το καλοκαίρι έχει μπει πια για τα καλά (μην ξεχνάς πως διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του) και είμαστε πλέον «ελεύθερες» να πειραματιστούμε με το beauty και το hair look μας. Άλλωστε πάντα αυτούς τους μήνες του χρόνου ντυνόμαστε πιο ανάλαφρα και θέλουμε και τα μαλλιά και το πρόσωπο μας να αντικατοπτρίζει την χαλαρή και καλοκαιρινή μας διάθεση.

Μόλις εχθές είδαμε τη μικρή και διακριτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Jenna Dewan Tatum, διατηρώντας όμως, την πολύ σκούρα απόχρωση στα μαλλιά της. Σήμερα η αγαπημένη μας Selena μας έδειξε πως το καστανό ήταν είναι και θα είναι πάντα το πιο γλυκό, καλοκαιρινό και sexy χρώμα για τα μαλλιά μας.

Αν και τώρα που το σκεφτόμαστε και τον χειμώνα το χρώμα αυτό είναι τέλειο. Η 24χρονη τραγουδίστρια λοιπόν επέστρεψε και πάλι στα παλιά της λημέρια, αφού αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της σε μία πιο σκούρα αλλά γλυκιά καστανή απόχρωση. Η αλήθεια είναι πως η Selly δεν έχει αποχωριστεί το χρώμα αυτό για αρκετά χρόνια τώρα, απλά παίζει με τις αποχρώσεις του.

Αυτή τη φορά το αποτέλεσμα που ήθέλε να πετύχει ήταν πραγματικά τέλειο. Αποχαιρέτισε για λίγο το κοντό μήκος που είχε τους τελευταίους μήνες βάζοντας extensions και τα έβαψε στην πιο ωραία καστανή απόχρωση που έχουμε δει τελευταία.