Η Kendall Jenner κάνει contouring στα φρύδια της.Δες πώς καταφέρνει να έχει πάντα τόσο τέλεια φρύδια

Βιβή Αγγελάκη
Η Kendall Jenner κάνει contouring στα φρύδια της.Δες πώς καταφέρνει να έχει πάντα τόσο τέλεια φρύδια

Μάθε όσα αποκάλυψε στο προσωπικό app της...

Αν ένα πράγμα έχει παραδεχτεί ως το μεγαλύτερο beauty λάθος που έχει κάνει ποτέ της, αυτό δεν είναι άλλο από τη στιγμή που αποφάσισε, εκεί γύρω στα 14, να βγάλει μόνη τα φρύδια της. Έκτοτε, η Kendall Jenner εμπιστεύεται μόνο τους brow experts στο σχήμα και πάχος των φρυδιών της και σε εκείνους οφείλει το γεγονός οτι είναι πάντα τόσο τέλεια.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η μεγάλη Jenner - για την ακρίβεια η makeup artrist της- αποφάσισε μέσω του προσωπικού της app να μοιραστεί το μυστικό που κάνει τα φρύδια της #flawless – και μάντεψε... αυτό δεν είναι άλλο από το brow contouring (ναι, καλά κατάλαβες, contouring στα φρύδια)!

«Μπορείς να «δημιουργήσεις βάθος» στα φρύδια σου, όπως ακριβώς κάνεις με την επιδερμίδα, τα μάτια και τα χείλη σου. Σκέψου να χρησιμοποιήσεις μερικές, διαφορετικές αποχρώσεις στην περιοχή των φρυδιών, σαν να κάνεις contouring. Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχεις τα σχεδόν φυσικά φρύδια των μοντέλων.» εξήγησε η makeup artist Mary Phillips.

«Για να κάνεις contouring, άπλωσε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις στην αρχή των φρυδιών σου και τις πιο σκούρες προς το τελείωμα. Στη συνέχεια κάνε το απαραίτητο blending, και με τα δάχτυλά σου «στρώσε» τις τρίχες των φρυδιών σου. Τα πυκνά φρύδια με καθόλου έντονες άκρες είναι πολύ πιο ευχάριστα στο μάτι».