Coco- Lovers: 10 super προϊόντα με τροπικό άρωμα καρύδας!

Βιβή Αγγελάκη
Coco- Lovers: 10 super προϊόντα με τροπικό άρωμα καρύδας!

Το Καλοκαίρι μυρίζει καρύδα...

Είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές μυρωδιές του Καλοκαιριού και από αυτές που μπορούν να σε ταξιδέψουν/ να σε ξεσηκώσουν/ να σου φτιάξουν τη διάθεση/ να σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση. Γιατί το άρωμα καρύδας είναι τροπικό και sexy! Κι αν με ρωτάς ναι, είναι από τις αγαπημένες μου πολύ πριν το Survivor μπει στις ζωές μας (ok το ομολογώ, όχι μόνο το Καλοκαίρι).

ea4f2142e58d842bc2623b0b5499e07c

Με αφορμή την επίσημα- ημερολογικά τουλάχιστον- πρώτη μέρα του Καλοκαιριού ( τη χθεσινή), συγκεντρώσαμε 10 αγαπημένα μας, beauty προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, που πίστεψέ με θα βάλεις στην καλοκαιρινή beauty wish list σου!

product 1

Τα ενυδατικά νεράκια για το πρόσωπο είναι από τα πιο hot beauty trends της σεζόν, πόσο μάλλον όταν μυρίζουν καρύδα όπως το Coconut Milky Mist από το brand Too Cool For School, το ολοκαίνουργιο mist από το Κορεάτικο brand. Ενυδατώνει και πραγματικά σου φτιάχνει τη διάθεση στη στιγμή! Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

product 4

Για εξωτικό μαύρισμα με άρωμα καρύδας...Η οικογένεια Summer Dreams του Carroten μεγαλώνει και προσφέρει στους λάτρεις του μαυρίσματος, ένα ακόμα λάδι (σε μορφή λοσιόν) για γρήγορο, βαθύ και ονειρεμένο μαύρισμα. Τόσο η φόρμουλα για γρήγορο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας και η εξαιρετικά ενυδατική σύνθεση όσο και το εξωτικό άρωμα καρύδας θα σε ξετρελάνουν!

product 5

Κι αν λατρεύεις την καρύδα (το θεωρώ δεδομένο για να διαβάζεις αυτό το άρθρο) ... Το νέο άρωμα της Estée Lauder, Bronze Goddess Eau de Parfum θα σε ταξιδέψει σε καυτές αμμώδεις παραλίες, την ώρα που ο ήλιος δύει. Θερμό, αισθησιακό και μυστηριώδες, αυτό το άρωμα μεταξύ άλλων έχει στις νότες καρδιάς του καρύδα.

product 8

Αντίγηρανση και Καρύδα; Ναι, χάρη στο αντιγηραντικό Λάδι Σώματος με Καρύδα Guava από την Korres. O πιο αναζωογονητικός συνδυασμός καρύδας και guava. Απορροφάται άμεσα για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, ενώ χάρη στις θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες των συστατικών καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Δες όλα τα beauty τροπικά προϊόντα με άρωμα καρύδας στη gallery!