Το πολύ απλό τρικ στο μακιγιάζ της Emily Ratajkowski για ακόμη πιο λαμπερή επιδερμίδα

Βιβή Αγγελάκη
Το πολύ απλό τρικ στο μακιγιάζ της Emily Ratajkowski για ακόμη πιο λαμπερή επιδερμίδα

Τέλειο κόλπο!

Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες που έχει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Emily Ratajkowski, καταλήγεις στο συμπέρασμα, πως εκτός από αψεγάδιαστο, sexy κορμί (τα γονίδια λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή την περίπτωση), το μοντέλο καταφέρνει πάντοτε να έχει μία λαμπερή sunkissed επιδερμίδα, χωρίς να βάφεται έντονα. Πώς το καταφέρνει αυτό; Το μυστικό της αποκάλυψε ο make-up artist της, Hung Vanngo, μέσα από το Instagram.

Το τρικ:

«Ανάμειξε 1 ή 2 σταγόνες από το Dew Drops coconut gel highlighter (Marc Jacobs) με το αντηλιακό, την ενυδατική ή το primer προκειμένου να πετύχεις μία καλοκαιρινή λάμψη στο πρόσωπό σου» εξηγεί χαρακτηριστικά ο Vanngo κάτω από το post που ανέβασε στο Instagram.

Σε αντίθεση με το strοbing, αυτή η τεχνική highlighting κινείται στη λογική της «φωτισμένης εκ των έσω επιδερμίδας» που αντανακλά το φως στα σημεία που πέφτει.

Μία δεύτερη εναλλακτική λύση, όπως ο ίδιος αναφέρει σε άλλο Insta- post είναι να αναμείξεις μερικές σταγόνες από το highlighter (πιο συγκεκριμένα εκείνος χρησιμοποίησε το Dew Drops coconut gel highlighter από τον οίκο Marc Jacobs) με το bronzer