Γνώρισε τη νέα σειρά περιποίησης σώματος Pindos Wild Herbs της Apivita!

Βιβή Αγγελάκη
Γνώρισε τη νέα σειρά περιποίησης σώματος Pindos Wild Herbs της Apivita!

Αφρόλουτρο & Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος

Την περασμένη Τετάρτη 21 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, το Queen βρέθηκε στη Βίλα Καζούλη στην επίσημη έναρξη του προγράμματος και παρουσίαση των προϊόντων της σειράς της Apivita, με σύνθημα το «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ». Για άλλη μία φορά, η Apivita καινοτομεί και σε συνεργασία με τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς Άγονη Γραμμή Γόνιμη και New Wrinkle δημιουργεί τη νέα σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος Pindos Wild Herbs ειδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίξει ένα σημαντικό σκοπό, τα εκπαιδευτικά προγράμματα Οικολογικού Αλφαβητισμού για τα παιδιά και τους νέους της Πίνδου.

19239427 1550552478350117 568240300 n

Η σειρά περιποίησης σώματος Pindos Wild Herbs αποτελείται από δύο μοναδικά προϊόντα με άγρια βότανα της Πίνδου επιλεγμένα για τις πολύτιμες ιδιότητες τους, ένα αφρόλουτρο και ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος. Και στα δύο προϊόντα της σειράς, ο άγριος δυόσμος δίνει αίσθηση δροσιάς ενώ παράλληλα το άγριο φασκόμηλο προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

PINDOS 2

Στο shower gel έχει προστεθεί και η σαπωνάρια, που προσφέρει απαλό καθαρισμό. Τα προϊόντα είναι επίσης εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια λεμονιού και δυόσμου, που αναζωογονούν την επιδερμίδα και τη διάθεση. Και σε αυτή τη σειρά σώματος, το νερό έχει αντικατασταθεί από το πατενταρισμένο έγχυμα από 3 είδη σιδερίτη -ελληνικό τσάι του βουνού- (Sideritis scardica, Sideritis perfoliata, Sideritis raeseri), που έχουν αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και φωτοπροστατευτικές ιδιότητες. Η APIVITA συλλέγει αυτά τα 3 είδη σιδερίτη από βιολογικές καλλιέργειες στον Όλυμπο.

Άλλος ένας λόγος να αγαπήσεις τη νέα σειρά της Apivita; Το σύνολο των κερδών από την πώληση των προϊόντων της σειράς περιποίησης σώματος PINDOS WILD HERBS, με βασικά συστατικά τα βότανα της Πίνδου, θα χρηματοδοτήσει εκπαιδευτικά προγράμματα «οικολογικού αλφαβητισμού» σε σχολεία της περιοχής. Μέσω των προγραμμάτων αυτών, τα παιδιά και οι νέοι των χωριών των Νομών Ιωαννίνων και Γρεβενών, θα μάθουν πώς μπορούν να συνδέσουν τη φύση, τη μοναδική βιοποικιλότητα της περιοχής τους και τα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά με υγιή, αειφόρο και καινοτόμο επιχειρηματικότητα. Σκοπός είναι να ξεκινήσει μια αλλαγή στα χωριά της Πίνδου, μια «ευαίσθητη» περιοχή που έχει πληγεί έντονα από την οικονομική κρίση, από ανθρώπους που ζουν εκεί και θα εργαστούν εκεί, αναπτύσσοντας με υγιή και αειφόρο τρόπο τον τόπο καταγωγής και παραμονής τους. Από τον τόπο τους, για τον τόπο τους.

DPG Network