Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense: Απόδραση στο βαθύ μπλε της Μεσογείου

Βιβή Αγγελάκη
Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense: Απόδραση στο βαθύ μπλε της Μεσογείου

Οι εφηβικές μου αναμνήσεις έχουν άρωμα Light Blue

Δεκαέξι χρόνια πριν. Το πρώτο, ολοδικό μου άρωμα. Οι πρώτες μου εφηβικές αναμνήσεις. Τα καλοκαίρια μου. Το Light Blue, όμως, δεν είναι μόνο αυτά. Είναι το βαθύ μπλε της Μεσογείου. Είναι μία ρομαντική και όμορφη σχέση. Μία ιστορία αγάπης. Είναι τα νερά του Κάπρι αλλά και της δικής μας Σαντορίνης. Είναι μία αίσθηση αναζωογόνησης μέσα σε μία πολύ ζέστη μέρα του Καλοκαιριού. Είναι μία signature μυρωδιά που σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και φρεσκάδα, που σε τονώνει, σε αναζωογονεί, σε μεταφέρει σε μεσογειακές ακρογιαλιές με μπλε νερά. Είναι μία βαθύτερη σχέση που συνδέεται άρρηκτα με εμπειρίες, αναμνήσεις και τοπία.

19858405 1562526530486045 1885425783 n

queen 01

Και κάπως έτσι, δεν υπήρχε καλύτερο ελληνικό τοπίο να ανακαλύψουμε τη νέα, ανανεωμένη με μοναδικές φρέσκιες πινελιές εκδοχή των δύο λατρεμένων αρωμάτων του εμβληματικού οίκου Dolce & Gabbana , Light Blue και Light Blue pour Homme από τη Σαντορίνη (το δικό μας, ελληνικό Κάπρι)!



Δεκαέξι χρόνια από τη δημιουργία του αρώματος Light Blue, ο αρωματοποιός Oliver Cresp γράφει ένα νέο κεφάλαιο με πρωταγωνιστές αυτά τα δύο αρώματα.

DGB LIGHT BLUE INTENSE 2017 MASTERBRAND 4x3 3200x2400

Η εμβληματική ιστορία αγάπης της Bianca Balti και του David Gandy επιστρέφει στο βαθύ μπλε της Μεσογείου και πιο συγκεκριμένα στα κρυστάλλινα νερά του Κάπρι για να ανανεωθεί μέσα από το καλοκαιρινό αρωματικό δίδυμο των Light Blue και Light Blue pour Homme, που δε γίνεται να μην σαγηνέψουν τόσο εσένα, όσο και τον καλό σου!

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Light Blue Eau Intense γυρίστηκε από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και φωτογράφο Mario Testino, γυρισμένη στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.


Light Blue for you...: Η επιτομή της θηλυκότητας



Το άρωμα αναδύει μια εθιστική και αιχμηρή μυρωδιά που συνδυάζει λεμόνι και μήλο. Το φρουτώδες και φλοράλ άρωμά του μαζί με την καλαίσθητη καλέντουλα, δένουν αρμονικά, δημιουργώντας μια μελωδία στην καρδιά: ένα κύμα λαμπερών, μεθυστικών γιασεμιών. Η χαρακτηριστική υπογραφή με κεχριμπάρι και πολύτιμους μόσχους, λιώνει επάνω στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα, εξελισσόμενο σε μια ζωηρή και αισθησιακά αρωματισμένη αφύπνιση. Το Light Blue Eau Intense είναι κάτι περισσότερο από ένα άρωμα, είναι η αύρα της Μεσογειακής ομορφιάς.




Για εκείνον...: Το μαγευτικό, αρρενωπό alter ego του γυναικείου αρώματος



Παρουσιάστηκε το 2007 και σήμερα ο αρωματοποιός Alberto Morillas συνεχίζει να διηγείται την ιστορία του Light Blue Eau Intense pour Homme, περιγράφοντας πως η χαρακτηριστική αντίθεση μεταξύ φρεσκάδας και αισθησιασμού, που παραμένει δυναμική. Ένα κοκτέιλ εσπεριδοειδών με δροσιστικό μανταρίνι και παγωμένο γκρέιπφρουτ, δίνουν μια δροσερή και κομψή αίσθηση, ενώ το άρωμα του κέδρου βουτάει στην καρδιά αυτής της αλμυρής υδάτινης συμφωνίας και τα νερά της θάλασσας της Μεσογείου ζωντανεύουν. Η αφθονία σε κεχριμπάρι τυλιγμένο σε μόσχους, κάνουν πιο έντονη την αίσθηση αυτού του ανδρικού αρώματος, αφήνοντας ίχνη που κατακτούν τον έμφυτο αισθησιασμό που κρύβεται στο Light Blue Man.

Καλό Καλοκαίρι!