Selena Gomez: Το beauty trend που δοκίμασε και προκάλεσε την αντίδραση των fans της

Βιβή Αγγελάκη
Selena Gomez: Το beauty trend που δοκίμασε και προκάλεσε την αντίδραση των fans της

Plus: Ο makeup artist της αποκαλύπτει ποιο ακριβώς είναι το κραγιόν που φοράει

Το teaser από το τελευταίο της μουσικό video clip «Fetish» κυκλοφόρησε και η Selena Gomez κατάφερε για άλλη μία φορά να εντυπωσιάσει τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες, όσο και με το μακιγιάζ της, σε σημείο που ο makeup artist της ανέβασε σχετικό Insta- post στον προσωπικό λογαριασμό του αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες και τα καλλυντικά που χρησιμοποίησε. (Γιατί και ποια δεν θα ήθελε να ξέρει ποιο είναι αυτό το gloss που έκανε τα χείλη της τόσο ζουμερά και sexy;)



«Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν για το μακιγιάζ της Selena και το official video clip (το οποίο δεν έχει βγει ακόμη). Λοιπόν, ορίστε! Βασικά, πρόκειται για ένα look χωρίς makeup. Το μόνο που κάναμε ήταν να ανακατέψουμε μερικές σταγόνες από το highlighter (Marc Jacobs Beauty Dew Drops Coconut Gel Highlighter) με την ενυδατική.»

Στα χείλη η Selena φόρεσε μία ροδακινί shimmery απόχρωση (για την ακρίβεια το Marc Jacobs Beauty Enamored Hi-Shine Lip Lacquer στην απόχρωση «French Tickler» , ενώ κατά μήκος της μύτης και των ζυγωματικών δημιουργήθηκαν μερικές ψεύτικες φακίδες με το Marc Jacobs Beauty Matte Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner στην σκούρα καφέ απόχρωση «(Earth)quake».



Κι ενώ οι ψεύτικες φακίδες είναι από τα πιο hot -right now -beauty trends που έχουμε δει πολλές φορές στις πασαρέλες ως πρoτάσεις των σχεδιαστών αλλά και σε πολλές stars (όπως στην Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Olivia Munn κλπ) ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους fans της τραγουδίστριας, οι οποίοι έκαναν πολλά αρνητικά σχόλια τόσο κάτω από τις φωτός της, όσο και κάτω από τις φωτό του makeup artist της, Hung Vanngo.


Και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:

1. Εσύ θα δοκίμαζες να κάνεις ψεύτικες φακίδες;
2. Ποιος ασχολείται με τις φακίδες όταν έχει μπροστά του ολόκληρη Selena;