Ταξιδεύουμε με το Dove σε όλο τον κόσμο και ανακαλύπτουμε τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών

Βιβή Αγγελάκη
Ταξιδεύουμε με το Dove σε όλο τον κόσμο και ανακαλύπτουμε τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών

Με τη νέα σειρά περιποίησης Dove Nourishing Secrets 

Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή. Ταυτόχρονα, κάθε γυναίκα έχει τα δικά της μικρά ή μεγάλα μυστικά ομορφιάς. Μικρές κινήσεις που την αναζωογονούν, την ομορφαίνουν και της τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Κρυφές συνταγές ομορφιάς βασισμένες σε φυσικά συστατικά για την ενυδάτωση και τη φροντίδα της επιδερμίδας της.

Κάπως έτσι, λοιπόν, το Dove- ένα από τα beauty brands που είναι αφοσιωμένο στην φροντίδα της επιδερμίδας μας- εμπνεύστηκε από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών σ’ όλο τον κόσμο και δημιούργησε τη νέα σειρά περιποίησης Dove Nourishing Secrets, μια σειρά προϊόντων, που συνδυάζει την προηγμένη φροντίδα και απαλότητα του Dove, με τη δύναμη των φυσικών συστατικών και αποτελείται από τρεις επιμέρους σειρές! Ένα πραγματικό ταξίδι ομορφιάς σε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Κεντρική Αμερική και η Ινδία, που πραγματικά αξίζει να ανακαλύψεις (συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω)!


Το ταξίδι της «beauty αποπλάνησης» ξεκινά από την Ιαπωνία, με αγάπη: Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού

Οι γυναίκες στην Ιαπωνία, εδώ και εκατομμύρια χρόνια συνήθιζαν να χρησιμοποιούν το γάλα ρυζιού, ως φυσικό ενυδατικό για απαλό και όμορφο δέρμα. Παράλληλα, οι αρχαίες γραφές συνέδεαν το λουλούδι του λωτού με την ηρεμία, την καθαρότητα και τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

queen 02


Εμπνευσμένη από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας, η σειρά Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού, αποτελείται από αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος και αποκαλύπτει το μυστικό για λαμπερή και μεταξένια επιδερμίδα. Το άρωμά της είναι λουλουδάτο και ζωηρό, ενώ η πλούσια σύνθεσή της θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος.


Από την Κεντρική Αμερική, με αγάπη: Invigorating Ritual, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας

Σύμφωνα με πηγές, η φυλή Μάγια (στη Γουατεμάλα) χρησιμοποιούσε έναν πολτό από αβοκάντο, με ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Παράλληλα, τα εκχυλίσματα από άνθη όπως η καλέντουλα, συνιστούσαν κι αυτά μέρος των αρχαίων τελετουργικών ομορφιάς, λόγω των επανορθωτικών τους ιδιοτήτων.

queen 03

Η σειρά Dove Invigorating Ritual, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα Καλέντουλας, αντλεί έμπνευση από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Κεντρικής Αμερικής και συνιστά μια μοναδική φόρμουλα που τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει μια εκπληκτική αίσθηση αναζωογόνησης. Το αφρόλουτρο σε συνδυασμό με τη λοσιόν αφήνει την επιδερμίδα απολαυστικά απαλή.

Από την Ινδία, με αγάπη: Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου

Το γάλα καρύδας είναι το βασικό συστατικό των τελετουργικών ομορφιάς στην Ινδία, εδώ και 4.000 χρόνια μιας και εκτός από τις θεραπευτικές ιδιότητες, κλειδώνει την υγρασία, ενώ χαρίζει ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα.
Παράλληλα, τα αμύγδαλα αποτελούν κι αυτά μέρος της Αγιουβερδικής ιατρικής, χάρη στη διατροφική τους αξία και τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Τόσο τα αμύγδαλα όσο και το γάλα αμυγδάλου, χρησιμοποιούνται εδώ και γενιές από τις γυναίκες της Ινδίας, για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της επιδερμίδας.

queen 01

Η νέα σειρά Dove Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου, αποτελείται από λοσιόν και κρέμα σώματος. Με ενυδατικές ιδιότητες, η νέα σειρά συνιστά ένα μυστικό ομορφιάς που τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει κορυφαία αίσθηση αναζωογόνησης, ενώ χάρη στην εξαιρετική σύνθεσή της, αφήνει την επιδερμίδα μοναδικά λεία και απαλή.