Τα ηλιοβασιλέματα του Καλοκαιριού «μυρίζουν» Eternity Summer!

Βιβή Αγγελάκη
Τα ηλιοβασιλέματα του Καλοκαιριού «μυρίζουν» Eternity Summer!

Ένα άρωμα για αθεράπευτα ρομαντικούς... Αυτή είναι η ουσία του Eternity summer για άντρες και γυναίκες, έτσι όπως την παρουσιάζει ο οίκος Calvin Klein.

Αφέσου σε ένα μαγικό καλοκαιρινό απόγευμα στην καρδιά της ερήμου την ώρα που ο ήλιος δύει. Το μόνο που νιώθεις είναι η ζεστασιά του καυτού ήλιου που σιγά σιγά δίνει την θέση του στο δροσερό αεράκι της νύχτας... Αυτή είναι η στιγμή της απόλυτης ηρεμίας, μια στιγμή που το νέο, limited edition άρωμα του οίκου Calvin Klein, Eternity Summer αιχμαλωτίζει.

Σαν συνέχεια της σειράς Eternity, η οποία κάθε καλοκαίρι λανσάρει καινούρια προϊόντα δίνοντας νέα ερμηνεία στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου, το Eternity summer είναι ένα σαγηνευτικό άρωμα που αποπνέει φρεσκάδα κι ένα φυσικό αισθησιασμό, βλέποντας κανείς ακόμη και από το μπουκάλι του!

Eternity Summer 2017

Το Eternity summer Calvin Klein for women έχει floral τόνους, είναι φρέσκο, σαγηνευτικό, είναι ένα άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις χαρίζοντας μια ισορροπημένη αντίθεση μεταξύ των floral και ρευστών στοιχείων με τα ζεστά κι αισθησιακά.

Το Eternity summer Calvin Klein for men αποπνέει τον αισθησιακό και συναρπαστικό συνδυασμό του ζεστού καλοκαιριού με την δροσιά που έρχεται όταν ο ήλιος δύει. Είναι ένας συνδυασμός αισθησιακής χαλάρωσης και ανέμελης ευτυχίας.