Λαμπερή και απαλή επιδερμίδα; Βρήκαμε τη σειρά που θα λατρέψεις!

Βιβή Αγγελάκη
Λαμπερή και απαλή επιδερμίδα; Βρήκαμε τη σειρά που θα λατρέψεις!

Με διακριτικό άρωμα που θα σε κάνει να νιώθεις καθαριότητα και θα φροντίσει την ομορφιά της επιδερμίδας σου!

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με την αίσθηση της απαλής και λείας επιδερμίδας. Λίγα πράγματα επίσης, συγκρίνονται με το να ξέρεις (ή έστω να έχεις καταλήξει) στα προϊόντα που μπορούν να γίνουν οι σύμμαχοί σου σε αυτό το beauty στόχο σου. Το Dove, το αγαπημένο beauty brand εκατομμυρίων γυναικών, μέσω των προηγμένων συνθέσεών του, εδώ και χρόνια μένει πιστό στην υπόσχεσή του να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου η ομορφιά είναι πηγή αυτοπεποίθησης και όχι ανασφάλειας. Από τις αγαπημένες σειρές κάθε skincare lover, η κλασσική σειρά Dove . Με άρωμα που σε κάνει να νιώθεις έντονη της αίσθηση της καθαριότητας και με πραγματικά πλούσια υφή, η αγαπημένη μπλε σειρά έχει τον καλύτερο συνδυασμό φροντίδας και προστασίας. Και κάπως έτσι, παρακάτω θα βρεις 4 αγαπημένα προϊόντα – αρκετά με ανανεωμένη σύνθεση- που θα φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο την επιδερμίδα σου.

Αφρόλουτρο Deeply Nourishing: Το πιο ενυδατικό αφρόλουτρο που έχεις δοκιμάσει ποτέ σου και ο καλύτερος τρόπος για να σιγουρευτείς ότι περιποιείσαι το δέρμα σου από την αρχή της ημέρας!

queen dove 02

Περιέχει ¼ ενυδατική κρέμα & ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που βοηθούν το δέρμα να διατηρεί την υγρασία του, αφήνοντάς το πιο απαλό και λείο μετά από ένα μόλις ντους. Ακόμη, παρέχει φυσική θρέψη που φτάνει πιο βαθιά από τις επιφανειακές στρώσεις του δέρματος, συμβάλλοντας στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της επιδερμίδας. Δημιουργεί πλούσιο αφρό που αναπληρώνει τα θρεπτικά στοιχεία του δέρματος, ενώ το αφήνει περιποιημένο και καθαρό.


Κρεμοσάπουνο Ομορφιάς Original Beauty: Σε περίπτωση βέβαια, που λατρεύεις την αίσθηση καθαρισμού που προσφέρουν τα σαπούνια... το Κρεμοσάπουνο Ομορφιάς Original Beauty θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σου!

queen dove 05

Βοηθά στην αναπλήρωση θρεπτικών συστατικών που χάθηκαν κατά το πλύσιμο- μιας και συνδυάζει ήπια σύνθεση καθαρισμού με ¼ ενυδατικής κρέμας που συγκρατούν τη φυσική υγρασία- αφήνοντας την επιδερμίδα πιο απαλή και υγιή, σε αντίθεση με το κοινό σαπούνι που την αφήνει ξηρή και άγρια.


Aποσμητικά Original: Ψέματα, δεν θα πούμε, η επιδερμίδα της μασχάλης δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε συχνά! Το αντίθετο μάλιστα, με τις διάφορες μεθόδους αποτρίχωσης, (π.χ ξυράφι, κερί, τσιμπιδάκι), την ταλαιπωρούμε με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι ευάλωτο σε ερεθισμούς. Ταυτόχρονα, τα συνθετικά υφάσματα αλλά και τα στενά ρούχα που έρχονται σε τριβή για πολλές ώρες καταπονούν την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης. Το αποσμητικό-σταθμός στην ιστορία των αποσμητικών Dove, σε προ(σ)καλεί να γνωρίσεις την ανανεωμένη του σύνθεση και να απολαύσεις την καλύτερη εμπειρία φροντίδας Dove που είχες ποτέ.

queen dove 01

Με ¼ ενυδατική κρέμα Dove, χωρίς καθόλου αλκοόλ και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα, το νέο Dove Original (σε μορφή roll on και spray) βοηθά στην ενυδάτωση και στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά του στοιχεία η περιοχή της μασχάλης διατηρείται απαλή και χωρίς κανένα ερεθισμό . Με αυτόν τον τρόπο το αποσμητικό Dove Original θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου για να νιώθεις πιο άνετη και απελευθερωμένη από ποτέ!


Το Γαλάκτωμα Σώματος Dove Essential Nourishment: Το τελευταίο βήμα στην περιποίησή σου.

queen dove 03

Περιέχει φυσικά θρεπτικά συστατικά και έλαια που βοηθούν στη σταδιακή βελτίωση της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεση απαλότητα και λάμψη, λειτουργώντας σε βάθος. Δεν ενυδατώνει, δηλαδή, μόνο την επιφάνεια της επιδερμίδας, αλλά παρέχει και βαθιά θρέψη για όμορφα απαλό και λείο δέρμα που διαρκεί, βοηθώντας στην εκ των έσω ενυδάτωσή της. Έτσι, κάθε μέρα η επιδερμίδα παίρνει τη φροντίδα που της αξίζει και παραμένει όμορφη και λαμπερή.