Ιδρώνεις πολύ εύκολα; Βρήκαμε το αποσμητικό που θα λατρέψεις!

Ιδρώνεις πολύ εύκολα; Βρήκαμε το αποσμητικό που θα λατρέψεις!

Η λύση στον ιδρώτα

Καλοκαίρι. Ζέστη. Ιδρώτας. Ευαίσθητη επιδερμίδα. Σίγουρα τα δύο πρώτα δεν περνούν από το χέρι μας. Για τα δύο τελευταία όμως (aka ιδρώτας- ευαίσθητη επιδερμίδα) η beauty επιστήμη έχει προχωρήσει, δίνοντας λύση στα προβλήματά μας! Για την ακρίβεια, η Bioderma παρουσιάζει το Sensibio Déo Anti-Transpirant Roll - on, το νέο αντι-εφιδρωτικό αποσμητικό, που ρυθμίζει και μειώνει την υπερβολική εφίδρωση ενώ επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει με φυσικό τρόπο, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Συγκεκριμένα, η νέα ανακάλυψη για το ευαίσθητο δέρμα, το πατενταρισμένο σύμπλεγμα Toléridine™, αυξάνει βιολογικά τα όρια ανεκτικότητας του δέρματος και το καθιστά πιο ανθεκτικό, προστατεύοντας το καλύτερα ενάντια στο εξωτερικό στρες. Με σύνθεση από προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά και χωρίς αλκοόλ, το Sensibio Déo Anti-Transpirant προσφέρει μέγιστη αποτελεσματικότητα ενώ εγγυάται βέλτιστη ανεκτικότητα.

Sensibio Deo Antitransp

Εφάρμοσε το Sensibio Déo Anti-Transpirant πάνω σε καθαρό δέρμα πρωϊ και/ή βράδυ, 7 μέρες την εβδομάδα. Plus: Έχει πολύ ελαφρύ άρωμα. Είναι υποαλλεργικό, χωρίς αλκοόλ και parabens, κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα, ενήλικες και εφήβους.