Το κόλπο της Kim Kardsashian με το spray tan που σίγουρα δεν είχες σκεφτεί μέχρι στιγμής

Βιβή Αγγελάκη
Το κόλπο της Kim Kardsashian με το spray tan που σίγουρα δεν είχες σκεφτεί μέχρι στιγμής

Τι κάνει για να φαίνεται ομοιόμορφο και όσο το δυνατόν πιο φυσικό το μαύρισμά της; Ποιο είναι αυτό το βήμα που μία θνητή όπως εσύ και εγώ μπορεί να παραβλέψει ενώ κάνει spray tan;

Αναμφίβολα, η Kim Kardashian ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια στο beauty look τους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε πως σε κάθε της εμφάνιση, τα μαλλιά, το μακιγιάζ αλλά και η επιδερμίδα της είναι άψογα, σε αντίθεση με τις στυλιστικές της επιλογές (#sorryKim). Και όπως καταλαβαίνεις, μία γυναίκα που ασχολείται τόσο σχολαστικά με τη beauty ρουτίνα της έχει τους δικούς της κανόνες ομορφιάς, όπως το παρακάτω tip με το spray tan. Γιατί η Kim λατρεύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Σε αντίθεση με πολλές stars, η Kim φαίνεται να αποφεύγει την ηλιοθεραπεία, προτιμώντας ξεκάθαρα το spray tan που είναι πιο ασφαλής μέθοδος μαυρίσματος. Τι κάνει όμως, για να φαίνεται ομοιόμορφο και όσο το δυνατόν πιο φυσικό το μαύρισμά της; Ποιο είναι αυτό το βήμα που μία θνητή όπως εσύ και εγώ μπορεί να παραβλέψει ενώ κάνει spray tan;

19955555 1747306515569095 6458937648412098560 n

Μέσα από το προσωπικό της app και το website αποκαλύπτει τα εξής:

«Δεν έχει σημασία η εποχή του χρόνου. Πάντοτε λατρεύω το spray tan. Μετά από τόσα χρόνια που το κάνω, έχω βρει ένα trick, που δεν το συνηθίζουν πολλοί αλλά σίγουρα κάνει όλη τη διαφορά. Πάντοτε ζητώ αν μπορούν να ψεκάσουν τη χωρίστρα στα μαλλιά μου, όπως στο σώμα μου. Συνήθως κάνω χωρίστρα στη μέση κι αν δεν την ψεκάσω, γίνεται πολύ έντονη και εμφανής η διαφορά.» αναφέρει χαρακτηριστικά η Kim.



Και σε αυτό το σημείο, σηκωνόμαστε και χειροκροτούμε την Kim

crwdc

1ον γιατί η Kim αποφεύγει να κάθεσται με τις ώρες στον ήλιο προκειμένου να μαυρίσει και 2ον γιατί ένα τέτοιο tip μόνο η Kim θα μπορούσε να σκεφτεί! Μπράβο Kim! Η αλήθεια είναι πώς δεν είχαμε δώσει ποτέ βάση στη χρωματική διαφορά που δημιουργείται ανάμεσα στην επιδερμίδα του κεφαλιού μας και του σώματός μας.