Scrub για τα μαλλιά; 5 λόγοι για να το βάλεις στην καθημερινότητά σου!

Βιβή Αγγελάκη
Scrub για τα μαλλιά; 5 λόγοι για να το βάλεις στην καθημερινότητά σου!

Μετά τα scrub για το πρόσωπο και το σώμα, δες γιατί πρέπει να βάλεις στη beauty ρουτίνα σου και ένα srub για τα μαλλιά!

Για την απολέπιση και τα scrub στο πρόσωπο ή το σώμα έχουμε μιλήσει αρκετές φορές από αυτή εδώ τη στήλη. Η επιδερμίδα μας, όμως, δεν σταματά στο πρόσωπο ή το σώμα μας, μιας και το τριχωτό της κεφαλής είναι εξίσου ένα σημαντικό κεφάλαιο στην περιποίηση, που ομολογουμένως, οι περισσότερες ξεχνάμε. Γιατί, αν το καλοσκεφτείς η υγεία των μαλλιών μας, δεν αφορά μόνο την τρίχα αλλά το τριχωτό και τους θύλακες των τριχών που υπάρχουν εκεί.

6a1fd25eec247b1f49b1c82e810da6a0

Παρακάτω, λοιπόν, σου παρουσιάζουμε τους 5 πιο βασικούς λόγους για να βάλεις ένα scrub για τα μαλλιά σου στην beauty ρουτίνα σου!

#1. Εξυγιαίνει και καθαρίζει εντατικά και βαθιά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, προσφέροντας μία αίσθηση αναζωογόνησης και υγείας στα μαλλιά

#2. Τονώνει και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι και πιο συγκεκριμένα στους θύλακες της τρίχας, εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την απώλεια μαλλιών

#3. Όπως και στην επιδερμίδα, το scrub είναι αυτό το προϊόν που αποτοξινώνει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, τον καπνό, τον ιδρώτα αλλά και τα κατάλοιπα των προϊόντων styling, χαρίζοντας υγιή λάμψη.

#4. Ενισχύει την αποτελεσματικότητα του σαμπουάν και διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών

#5. Δρα κατά της πιτυρίδας είτε προλαμβάνοντας είτε αντιμετωπίζοντάς την

1da01449a928df09a71060c8e584f33b

Ο τρόπος χρήσης του πανεύκολος: Πριν το λούσιμο απλώνεις το scrub τμηματικά στη βρεγμένη επιδερμίδα της κεφαλής μέχρι να καλύψεις όλο το κεφάλι, κάνεις ελαφρύ μασάζ και το αφήνεις για 3-5 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλένεις με άφθονο νερό και λούζεσαι ως συνήθως. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποίησέ το μια φορά την εβδομάδα ή σε συνδυασμό με την κρέμα μαλλιών ή άλλα προϊόντα από την ίδια σειρά.

12e61b2109e270b3b171a12064cc8fdd eye images cara delevinge


Και σε αυτό το σημείο σου παρουσιάζουμε τα 4 αγαπημένα μας scrub για τα μαλλιά:

products 3


Εγκαινιάζοντας μία νέα προσέγγιση στην περιποίηση μαλλιών, εμπνευσμένη από τη φύση, η The Body Shop δημιούργησε το αναζωογονητικό Fuji Green Tea™ Refreshingly Purifying Cleansing Hair Scrub που περιέχει έναν συνδυασμό Ιαπωνικού πράσινου τσαγιού, μενθόλης, κρυστάλλων άλατος και μελιού από το Εμπόριο με Κοινότητες στην Αιθιοπία. Στην ουσία πρόκειται για ένα αγνό, καθαριστικό σαμπουάν σε μορφή scrub που χαρίζει μία αίσθηση άμεσης ανανέωσης. Βοηθά στη μείωση των καταλοίπων και προσφέρει μία μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης και μία υγιή λάμψη στα μαλλιά. Με σύνθεση χωρίς σιλικόνες είναι ιδανικό για κανονικά προς λιπαρά μαλλιά, αφήνοντας τα μαλλιά με μία αίσθηση καθαριότητας και υγιούς λάμψης.

products 2


Το εντατικής τριπλής δράσης Oblepikha scalp scrub από τη Natura Siberica καθαρίζει βαθιά το τριχωτό της κεφαλής και εμποδίζει την απώλεια μαλλιών, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στον θυλάκια της τρίχας, συνιστώντας μία μοναδική θεραπεία για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής. Παράλληλα, εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος και εμποδίζει την πιτυρίδα. Οι βιταμίνες και τα αμινοξέα στον τύπο θρέφουν και επανορθώνουν τα μαλλιά , ενώ το Αλτάι Ιπποφαές και το έλαιο αμάραντου βοηθούν την παραγωγή κερατίνης, η οποία δίνει στα μαλλιά δύναμη και λάμψη. Το κατιφέ, η άγρια μέντα Σιβηρίας και το wood sorrow αναζωογονούν το τριχωτό της κεφαλής και θρέφουν τις ρίζες των μαλλιών. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

products 4


Εμπνευσμένο από τις τελετουργίες περιποίησης προσώπου, το Scrub Soin Gommage Rénovateur για ανάλαφρα μαλλιά προσθέτει μια ολοκαίνουργια κίνηση στην κλασική τελετουργία της Kérastase. Αυτό το scrub, που χρησιμοποιείται πριν το σαμπουάν, τονώνει, αποτοξινώνει, εξυγιαίνει και καθαρίζει εντατικά το τριχωτό και τα μαλλιά. Η εφαρμογή του περιλαμβάνει ένα αναζωογονητικό μασάζ που συμβάλλει στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας, για να ενισχύει την αποτελεσματικότητα του σαμπουάν, με αποτέλεσμα μαλλιά με απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση.

products 1


Κι αν η πιτυρίδα και η φαγούρα είναι το No1 πρόβλημα που ταλαιπωρεί τα μαλλιά σου... το νέο αναζωογονητικό scrub από τη σειρά Elvive Phytoclear της L’Oréal Paris για το τριχωτό της κεφαλής υπόσχεται να εξαφανίσει την πιτυρίδα έως και 100% από την 1η κιόλας χρήση χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα του κεφαλιού! Εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια όπως το tea tree, το γεράνι και το λεμονόχορτο και το αντι πιτυριδικό συστατικό το Octolamine αλλά και ήπια, φυσικά απολεπιστικά, χαρίζει βαθύ καθαρισμό, φροντίζει τα μαλλιά, αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα στο τριχωτό της κεφαλής.