Ένα εντυπωσιακό look με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Lancôme, Summer Swing!

Βιβή Αγγελάκη
Ένα εντυπωσιακό look με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Lancôme, Summer Swing!

Φέτος το Καλοκαίρι, η συλλογή Summer Swing της Lancôme κάνει το βλέμμα ακαταμάχητο αναδεικνύοντας παράλληλα την αέρινα σμιλευμένη nude επιδερμίδα

Εκφράζοντας την τάση των μεταλλικών αποχρώσεων, του απαλού draping και του contouring, η Lancôme παρουσιάζει φέτος το Καλοκαίρι δύο κορυφαία προϊόντα σε περιορισμένη έκδοση: τη Le Métallique, μια υγρή σκιά ματιών, και το Belle de Teint Bronzer & Blush, μια πουδρα με τέσσερις αποχρώσεις που περικλείονται σε μια πολυτελή θήκη εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο και είναι διαθέσιμη σε δύο εκδοχές, Patio Méditerranéen για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και για τις πιο σκουρόχρωμες Patio d’une nuit d’été, για να σμιλεύσετε το πρόσωπο και το ντεκολτέ με ελάχιστες κινήσεις.

lancome-2017

Η επιδερμίδα ντύνεται στους υπέροχους nude τόνους του χρυσού και του μπρονζέ, ενώ τα μάτια αποκτούν έξτρα εκρηκτικό look. Διάφανες, λαμπερές αποχρώσεις του ροζ και της μόκα σμιλεύουν το περίγραμμα του προσώπου. Αν επιλέξεις ένα αποτέλεσμα απαλού draping, εφάρμοσε το πιο ανοιχτό ρουζ στα ζυγωματικά, όπως θα έκανες με οποιοδήποτε ρουζ, και το πιο σκούρο κάτω από τα ζυγωματικά. Λίγη πούδρα χαμηλά στον λαιμό θα δώσει αστραφτερή λάμψη στο ντεκολτέ σου. Αν πάλι, προτιμάς ένα απαλό contouring, εφάρμοσε την πιο ανοιχτή πούδρα για bronzing στις καμπύλες του προσώπου και την πιο σκούρα στα χαμηλότερα σημεία, για υπέροχη σμίλευση.




Εναλλακτικά, για ένα look εμπνευσμένο από τις πασαρέλες, «ντύσε» τα βλέφαρά σου με ένα πέπλο μεταλλικού χρώματος, για να αποκτήσουν εκρηκτική ένταση και να φωτίσουν την επιδερμίδα. Διαθέσιμες σε πέντε αστραφτερές αποχρώσεις που καθρεφτίζουν το φως -τιρκουάζ (01 Brise Azur), λαμπερό καφέ (05 Mocfta Swing), εκθαμβωτικό χρυσό (03 Or Farniente), ζωηρό ροζ (02 Tempo Méditerranéen) και αστραφτερό μπρονζέ (04 Bronze Rivage)- οι υγρές σκιές Les Métalliques θα χαρίσουν βάθος και ένταση στο βλέμμα σου. Για ακόμα πιο εντυπωσιακές δημιουργίες, η Lisa Eldridge, Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Lancôme, σχεδίασε πέντε αποχρώσεις του Stylo Waterproof που κυκλοφορούν σε περιορισμένη έκδοση και έχουν αδιάβροχη σύνθεση για να προσφέρει σταθερό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.