Miranda Kerr: Πώς καταπολεμά τα σπυράκια της μέσα σε ένα βράδυ;

Βιβή Αγγελάκη
Miranda Kerr: Πώς καταπολεμά τα σπυράκια της μέσα σε ένα βράδυ;

Ποιο είναι το beauty όπλο της;

Σίγουρα ένα από τα δυνατά της σημεία είναι- εκτός από το κορμί της- η φυσική ομορφιά της και πιο συγκεκριμένα η αψεγάδιαστη και πάντα λαμπερή επιδερμίδα της. Παρόλα αυτά, ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες (aka Miranda Kerr) η ακμή δεν έχει διστάσει να έχει χτυπήσει την πόρτα.

Τι κάνει, λοιπόν, το supermodel όταν έρχεται αντιμέτωπο με ένα ξαφνικό σπυράκι που θέλει να εξαφανιστεί μέχρι το επόμενο πρωί;

«Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί πελάτες μου στην Αμερική φοβούνται τη θεραπεία με τα έλαια, η οποία είναι πολύ καλή πηγή βιταμινών. Όταν βγάζω σπυράκι, μου αρέσει να εξισορροπώ το pH της επιδερμίδας μου με το λάδι Noni Glow Oil από τη δική της σειρά καλλυντικών, Kora Organics. Πιστεύω ότι βοηθά πραγματικά, ακόμη κι όταν το χρησιμοποιώ ως θεραπεία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το βάζω μετά από τον καθαρισμό, το mist, την απολέπιση και την ενυδάτωση. Επίσης, χρησιμοποιώ μέρα παρά μέρα και την Κρέμα Απολέπισης» εξηγεί η Miranda.



Σύμφωνα μάλιστα με τη δερματολόγο Dr. Jessie Cheung, διευθύντρια του Jessie Cheung MD Dermatology & Laser Center, η σύνθεση ορισμένων ελαίων καθίσταται ιδανική για να καθαρίσουν τα σπυράκια. «Η χρήση ελαίων στον καθαρισμό βασίζεται στην επιστημονική αρχή ότι η ελαιώδης σύσταση θα διαλύσει το σμήγμα που φράζει τους πόρους και προκαλεί ακμή, χωρίς να προκαλέσει ερεθισμό στην επιδερμίδα».