Αν είσαι έτοιμη για μία αλλαγή στο μήκος των μαλλιών σου, δες το νέο κούρεμα της Olivia Palermo!

Βιβή Αγγελάκη
Αν είσαι έτοιμη για μία αλλαγή στο μήκος των μαλλιών σου, δες το νέο κούρεμα της Olivia Palermo!

Έκοψε τα μαλλιά της ακόμη πιο κοντά...

Αν και την έχουμε δει να δοκιμάζει πρώτη τις νέες τάσεις της μόδας και να πειραματίζεται με πολλά και διαφορετικά looks χωρίς να χάνει το σικάτο στυλ και την κομψή αισθήτική της, η Olivia Palermo, ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που στη beauty ρουτίνα τους είναι λιγότερο τολμηρές! Αυτό που θέλω να πω είναι, οτι, αποφεύγει τις συχνές αλλαγές στα μαλλιά της ή τους εκκεντρικούς συνδυασμούς στο μακιγιάζ της.

Το τελευταίο, βέβαια, διάστημα, η fashionista φαίνεται να ανατρέπει κάπως τα δεδομένα, μιας και δεύτερη φορά μέσα στο Καλοκαίρι περνά την πόρτα του κομμωτηρίου. Μετά τη «μετάβασή» της από το μακρύ καρέ (lob) στο πιο κοντό με πολλά layers και από το φυσικό καστανό της σε ένα πιο sunkissed hairlook με πολλά highlights- που αν μας ρωτάς λατρέψαμε- η Olivia αποφάσισε να κόψει κι άλλο το μήκος των μαλλιών της.


https://www.instagram.com/p/

Το νέο της hairlook είναι ένα πολύ κοντό καρέ που φτάνει μέχρι τους ώμους και όπως θα δεις στις φωτός έχει ένα φυσικό άνοιγμα στις άκρες.


https://www.instagram.com/p/

Αν μας ρωτάς και οι δύο αλλαγές στα μαλλιά της Olivia μας άρεσαν, το ζητούμενο σε αυτη την περίπτωση είναι η κάθε μία από εμάς σε ποιο μήκος είναι διατεθειμένη είναι να κόψει τα μαλλιά της;

DPG Network