VMAs 2017: Τα καλύτερα beauty looks της χθεσινής βραδιάς!

Βιβή Αγγελάκη
VMAs 2017: Τα καλύτερα beauty looks της χθεσινής βραδιάς!

Τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά των διάσημων κυριών στο κόκκινο χαλί

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να βρισκόμαστε ακόμη σε mood διακοπών, όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού χθες το βράδυ στρώθηκε το κόκκινο χαλί στο Inglewood, στην Καλοφόρνια για τα φετινά MTV Video Music Awards. Πλήθος τραγουδιστών, μοντέλων αλλά και A-list celebrities έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή της μουσικής, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στο red carpet αλλά και πάνω στη σκηνή.

GettyImages 839980606

Μετά, λοιπόν, τη γεύση που πήρες από τα καλύτερα looks της χθεσινής βραδιάς, ήρθε η ώρα να κάνουμε zoom στο μακιγιάζ και τα μαλλιά των διάσημων κυριών. Monochromatic μακιγιάζ, nude χείλη, μεταλλικές σκιές , έντονες γυαλάδες και slicked-back hair ήταν μόνο μερικά από τα trends που μας κέντρισαν την προσοχή.

GettyImages 839987618


Για την ακρίβεια ξεχωρίσαμε το monochromatic παλ- ροζ μακιγιάζ της Katy Perry, η διπλή σκιά στα μάτια της Paris Jackson, το wet slicked-back hairlook της Vanessa Hudgens, το χαμηλό σινιόν με τα εντυπωσιακά αξεσουάρ της Millie Bobby Brown, το so sexy beauty look της Hailey Baldwin, το σκούρο burgundy κραγιόν της Olivia Munn και το super κομψό look της Hailee Steinfeld.

GettyImages 839984296

Δες όλα τα looks στην παρακάτω gallery


Photos by Frazer Harrison/Getty Images