Ξέρουμε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στο μακιγιάζ της η Amal Clooney

Βιβή Αγγελάκη
Ξέρουμε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στο μακιγιάζ της η Amal Clooney

Από την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το Φεστιβάλ Βενετίας ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα και ανάμεσα στις πιο στυλάτες red carpet εμφανίσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν αυτή της Amal Clooney, η οποία συνόδευσε το σύζυγό της George Clooney στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Suburbicon το βράδυ του Σαββάτου.

Στην ουσία είναι η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Amal μετά τη γέννηση των διδύμων και όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας των φωτογράφων στο red carpet άστραψαν.

GettyImages 841922304
GettyImages 841928556

Το μακιγιάζ της Amal επιμελήθηκε για ακόμη μία φορά η celebrity makeup artist Charlotte Tilbury (η οποία είχε βάψει την Amal και στο γάμο της που είχε γίνει το 2014 στη Βενετία), ενώ το χτένισμά της ήταν δια χειρός Rod Ortega.

GettyImages 841925806

Το όλο look είχε έναν αέρα glamorous Old Hollywood: Από το λιλά Versace φόρεμά της και τα διαμαντένια σκουλαρίκια της μέχρι το faux bob χτένισμά της και τα κόκκινα -berry χείλη της.




Και αν θέλεις να μάθεις ποια ακριβώς προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν στο μακιγιάζ της Amal (όλα από το brand της makeup artist) δεν έχεις παρά να τσεκάρεις την παρακάτω λίστα:

Στην επιδερμίδα:

Ενυδατική κρέμα: Charlotte's Magic Cream Treat & Transform Moisturizer

Αντιγηραντική κρέμα ματιών: Magic Eye Rescue

Foundation για πλήρη κάλυψη : Magic Foundation

Concealer stick: The Retoucher

Πούδρα σεταρίσματος: Air Brush Flawless Finish

Στα μάτια:
Κρεμώδη σκιά ματιών με μακρά διάρκεια : Eyes To Mesmerize Cream Eyeshadow στην απόχρωση Marie Antoinette (ένα ανοιχτόχρωμο καφέ μεταλλικό).

Μάσκαρα για τέλειες super μακριές βλεφαρίδες: Full Fat Lashes Mascara

Υγρό eyeliner: Rock ‘N’ Kohl liquid eyeliner pencil στην απόχρωση Barbarella Brown

Για το highlighting: Hollywood Beauty Light Wand

Για το contouring: Hollywood Contour Wand

Στα ζυγωματικά και στα χείλη: Beach Stick, στην απόχρωση Moon Beach (μία rose-gold ιριδίζουσα απόχρωση) στην απόχρωση Las Salinas (μία γλυκιά, ροζ, δροσερή απόχρωση) και στην απόχρωση Formentera (μία sun-kissed berry απόχρωση).

Στα χείλη:
Ματ κραγιόν: Matte Revolution στην απόχρωση The Queen, ένα πλούσιο κόκκινο- ροζ και στην απόχρωση Love Liberty, ένα πιο σκούρο berry

Στο σώμα: Supermodel Body, μία ενυδατική shimmer body highlighter lotion.

Photo Credits: Getty Images