Η Emilia Clarke έβαψε πλατινέ ξανθά τα μαλλιά της και είναι ίδια η Daenerys!

Βιβή Αγγελάκη
Η Emilia Clarke έβαψε πλατινέ ξανθά τα μαλλιά της και είναι ίδια η Daenerys!

Δες το νέο hairlook της πρωταγωνίστριας του GoT

Μετά από τη νέα συνεργασία της με τον Οίκο Dolce & Gabbana (θα είναι το πρόσωπο του Οίκου Dolce & Gabbana για το άρωμα The One), η Emilia Clarke αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό look της και να μπει στο club με τις διάσημες κυρίες που είπαν το μεγάλο «ναι» στο πολύ ανοιχτό- icy blonde- ξανθό (βλέπε Kim Kardashian, Karlie Kloss, Vanessa Hudgens κλπ), θυμίζοντας ξεκάθαρα πλέον και στην πραγματικότητα την Daenerys Targaryen.


Την αλλαγή μάλιστα στο hairlook της έκαναν οι hairstylists που συνεργάζονταν με την Emilia και στα γυρίσματα του GoT, Kevin Alexander και Candice Banks. «Μόλις το έκανα. Η μητέρα των δράκων συναντά την Εμίλια. Η Εμίλια συναντά τη μητέρα των δράκων...» σχολίασε μεταξύ άλλων κάτω από τη φωτογραφία με το νέο της κούρεμα.

dfgbhfg

Απ’ ότι φαίνεται όλα είναι έτοιμα για τα γυρίσματα του νέου, όγδοου κύκλου του GoT, τα οποία θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Λες το νέο κούρεμα της Emilia να σηματοδοτεί κάποια δραστική αλλαγή στο hairlook της Daenerys; Λες να τη δούμε να αλλάζει τελείως και στις τηλεοπτικές μας οθόνες; Ο χρόνος θα δείξει!