Τα 5 must χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο!

Τα 5 must χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο!

Το Φθινόπωρο είναι εδώ και μας εμπνέει να προχωρήσουμε σε αλλαγές και να ανανεώσουμε το στυλ μας! Ξεκίνα από τα μαλλιά σου και επίλεξε τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Καλωσόρισε τον Οκτώβριο με νέο look και αισιόδοξη διάθεση!

Ζεστό ξανθό

autumn hairlook2

Άλλαξε το καλοκαιρινό look των μαλλιών σου που θυμίζει surfer girl, απλώς ακολουθώντας τη συμβουλή του κομμωτή των celebrities, Kim Vo: Κάνε ελαφρώς πιο σκούρο το χρώμα των μαλλιών σου. Εμπνεύσου από τα μαλλιά της Gigi Hadid και ζήτα χρυσαφένιες ανταύγειες που θυμίζουν τα πεσμένα φθινοπωρινά φύλλα…

Βαθύ κόκκινο

hairlook3 autumn

Επέλεξε ένα pop χρώμα και κάνε τη διαφορά! Ακολούθησε το παράδειγμα της Emma Stone. Αν είσαι μελαχρινή και θέλεις να «φωτίσεις» λίγο τα μαλλιά σου, το κόκκινο είναι η ιδανική επιλογή. Προκειμένου να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα ζήτα από τον κομμωτή σου να προσθέσει ζεστούς τόνους κόκκινου, που θυμίζουν το χρώμα της κανέλας.

Καστανό της σοκολάτας

autumn hairlook 4

Αν είσαι φανατική καστανή, δεν χρειάζεται να αλλάξεις «στρατόπεδο». Δοκίμασε όμως να κάνεις λίγο πιο πλούσιο το χρώμα σου, επιλέγοντας πιο ζεστούς τόνους, που θα σε μεταμορφώσουν και θα αναδείξουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου.

Απαλά παστέλ

autumn hairlook5

Αναζητάς κάτι λιγότερο συνηθισμένο; Οι πιο απαλοί και παστέλ τόνοι ακόμα και σε ασυνήθιστες επιλογές χρωμάτων, θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν. Αν τους επιλέξεις σίγουρα θα ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση!

Ασημένιο

auutmn hairlook 5

Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να τολμήσεις να τα βάψεις… γκρι! Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες παραλλαγές, πιο σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις ή ακόμα και το γκρι ανθρακί. Επίλεξε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο, ανάλογα με την επιδερμίδα σου και το χρώμα των ματιών σου.

Μη διστάζεις να προχωρήσεις σε αλλαγές. Ανανέωσε την εμφάνιση σου και πες «ναι» σε κάθε νέο ξεκίνημα!