Η Michelle Williams άφησε την κολλητή της να της βάψει τα μαλλιά και ιδού το αποτέλεσμα...

Βιβή Αγγελάκη
Η Michelle Williams άφησε την κολλητή της να της βάψει τα μαλλιά και ιδού το αποτέλεσμα...

Δες το νέο hairlook της star

Η Michelle Williams και η Busy Philipps είναι εδώ και χρόνια πολύ καλές φίλες, τόσο καλές που η μία είναι σε θέση να εμπιστευτεί τα μαλλιά της στα χέρια της άλλης. Απόδειξη; Η τελευταία αλλαγή στο hairlook της πρώτης! Μετά λοιπόν, από το show του Οίκου Louis Vuitton, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Του Παρισιού, η Busy Philipps αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της κολλητής της Michelle σε μία millennial pink απόχρωση, καταγραφοντας την όλη διαδικασία βήμα- βήμα στα Instagram Stories της πρώτης!


Η αρχή έγινε όταν η Busy εμφανίστηκε κρατώντας ένα μικρό βαζάκι με ανοιχτό ροζ χρώμα. «Θα βάψουμε τα μαλλιά της ροζ. Δεν είναι καλή ιδέα;» και συνέχισε: «Here we are. Θα βάψω τα μαλλιά της Michelle Williams. Είστε έτοιμοι;»

1sdrfgsdrf


Κι ενώ η Busy συνέχιζε να εξηγεί τη διαδικασία, λέγοντας πως πρέπει να αφήσουν το χρώμα για 5 λεπτά, τη Michelle μάλλον την έλουζε κρύος ιδρώτας, απαντώντας πως μετά από ένα λεπτό θα σταματήσουν...

3fgbhcfg
4fghxdfg


«Τα μαλλιά της Michelle θα αποκτήσουν την τέλεια millennial pink απόχρωση! Θα ξεβγάλουμε το χρώμα σε δύο λεπτά και θα είναι εκπληκτικό το αποτέλεσμα» είπε η Busy απολαμβάνοντας παράλληλα το κρασί της.

5sdfgthsftgh
6dfghdfgh


Όσο για το αποτέλεσμα... η ίδια σχολιάζει: « Τα μαλλιά της είναι απαλά ροζ και είναι τόσο χαριτωμένα!»

7fghfg