Beauty Alert! Η Gigi Hadid ανακοίνωσε τη δική της σειρά μακιγιάζ

Βιβή Αγγελάκη
Beauty Alert! Η Gigi Hadid ανακοίνωσε τη δική της σειρά μακιγιάζ

Μάθε τα πάντα

Μετά την Kylie Jenner, την Kim Kardashian, την Drew Barrymore, την Jessica Alba και πιο πρόσφατα τη Rihanna, η Gigi Hadid έρχεται να μπει στο club με τις διάσημες κυρίες που έχουν δημιουργήσει τις δικές τους beauty συλλογές σε συνεργασία με άλλα brands ή ακόμη και τα δικά τους beauty brands (βλέπε την περίπτωση της Jessica Alba).


Το supermodel και ambassador της Maybelline ανακοίνωσε λοιπόν, μόλις χθες τη νέα συνεργασία της και την κυκλοφορία της νέας της σειράς ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.




Φειδωλή στις δηλώσεις της και μη αφήνοντάς μας κανένα υπονοούμενο για τα προϊόντα της νέας της σειράς, η Gigi έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτό: «A year in the making… #GIGIxMAYBELLINE COMING SOON. @maybelline».
Παράλληλα, στο Instagram της Maybelline ανέβηκαν αντίστοιχα βιντεάκια όπου ανακοίνωναν τη νέα συλλογή και το χαρακτηριστικό logo με τα αρχικά της, GH (#gigixmaybelline).






Κι αν μας ρωτάς κάνοντας τις πρώτες προβλέψεις… σίγουρα το κόκκινο κραγιόν, το nude gloss και οι κοραλλί αποχρώσεις (ελπίζουμε και δεν θέλουμε) να λείπουν από τη συλλογή!

Stay tuned για νεότερα...