Natalie Portman: Τα δύο τρόφιμα που σταμάτησε να καταναλώνει και "καθάρισε" από τα σπυράκια!

Βιβή Αγγελάκη
Natalie Portman: Τα δύο τρόφιμα που σταμάτησε να καταναλώνει και "καθάρισε" από τα σπυράκια!

Τι αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της

Η Natalie Portman ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν θα φανταζόσουν ποτέ ότι έχει περάσει ενήλικη ακμή και ότι ο beauty εφιάλτης της ακούει στο όνομα «σπυράκια». Κι όμως… Στην τελευταία της συνέντευξη στο «The Cut» η ηθοποιός με την αψεγάδιαστη επιδερμίδα αποφάσισε να μιλήσει για την ακμή και να αποκαλύψει πως τελικά το μυστικό για να απαλλαχθεί δεν κρύβεται σε κάποιο προϊόν ή diy συνταγή αλλά στη διατροφή της!



«Είμαι vegan, και ανακάλυψα πως η επιδερμίδα μου είναι πολύ, πολύ καλύτερη σε σχέση με την περίοδο που ήμουν vegetarian. Έκοψα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα αυγά και από τότε, δεν ξανα-έβγαλα σπυράκια. Ήταν μία πραγματική ανακάλυψη» και συνεχίζει διευκρινίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι πραγματικά κάτι που αφορά μόνο εκείνη, (λειτούργησε στην επιδερμίδα της), μιας και καθένας έχει διαφορετική ευαισθησία. Επίσης, αυτό ήταν κάτι που το έκανα, όταν ήμουν 30» δήλωσε.

Κι όσο κι αν δεν πηγαίνει ο νους σου, η διατροφή συνδέεται με την ακμή και την λαμπερή αλλά και υγιή όψη της επιδερμίδας σου! Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες, οι τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη (aka κέικ, λευκά ζυμαρικά, καραμέλα, ζαχαρούχα ποτά) αλλά και τα γαλακτοκομικά συνδέονται με την εμφάνισή της.