H ΜΙΑ AESTHETICS φέρνει την Γερμανική τεχνογνωσία στην αισθητική & ιατρική κοσμετολογία στην Ελλάδα

H ΜΙΑ AESTHETICS  φέρνει την Γερμανική τεχνογνωσία στην αισθητική & ιατρική κοσμετολογία στην Ελλάδα

Η MIA Aesthetics ® αποτελεί κορυφαία ανεξάρτητη εταιρεία στην Αισθητική και Ιατρική Κοσμετολογία με στοχευμένες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους κλάδους της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής και αφαίρεσης ρυτίδων χωρίς νυστέρι, του μόνιμου μακιγιάζ (αισθητικό & ιατρικό), της τοποθέτησης εξτένσιον βλεφαρίδων και της αφαίρεσης τατουάζ.

Η MIA Aesthetics ® ιδρύθηκε το 2012 από την Ελληνογερμανίδα Μία Χραμά στο Wetzlar της Γερμανίας και μετράει στο ενεργητικό της συνεργασίες σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ελλάδα. Ως διευθύνουσα σύμβουλος της MIA Aesthetics ® και Master Trainer της μεθόδου μόνιμου μακιγιάζ (PIGMENTATION), διαθέτει χρόνια εμπειρία και γνώσεις στους τομείς της ανανέωσης, αναδημιουργίας και επιδιόρθωσης τόσο στο ιατρικό όσο και στο αισθητικό μόνιμο μακιγιάζ. Είναι πιστοποιημένη αισθητικός MEDIDERMIC, με εξειδίκευση στην τεχνολογία Laser Tatto Removal (Laser αφαίρεσης τατουάζ) καθώς και πιστοποιημένη Master Trainer της PlasM. Είναι ακόμα συμβουλευτική εμπειρογνώμονας σε νομικές υποθέσεις που αφορούν στο μόνιμο μακιγιάζ. Έχει βραβευθεί με το Quality RISO award στην κατηγορία "BEST MICROPIGMENTATION TECHNIQUES".

mia aestetics

Εδώ και λίγες εβδομάδες, η MIA Aesthetics ® εγκαινίασε ένα νέο Ινστιτούτο Αισθητικής και Ιατρικής Κοσμετολογίας στο κέντρο της Αθήνας. Βασικός σκοπός κάθε υπηρεσίας που προσφέρει είναι το φυσικό αποτέλεσμα στην απόλυτη λεπτομέρειά του με σεβασμό σε κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η MIA Aesthetics ® εφαρμόζει αποκλειστικά τις τελευταίες επαγγελματικές μεθόδους Micropigmentation, βασιζόμενη σε επιστημονικές, τεχνολογικές και ιατρικές γνώσεις και κατευθύνσεις όπως το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με διαμάντι. Με συνεχή εκπαίδευση και συνεργασίες με Ευρωπαϊκές Ακαδημίες Ομορφιάς και ειδικούς προμηθευτές καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας φέρνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα Ινστιτούτα της.

Ξεχωρίζει για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κλάδο της διορθωτικής, μη επεμβατικής αισθητικής, όπως η αναίμακτη βλεφαροπλαστική και αφαίρεση ρυτίδων και ουλών χωρίς νυστέρι μέσω της τεχνολογίας PLASMA. H PLASMA είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος lifting χωρίς νυστέρι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η MΙΑ Aesthetics ® είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πώλησης και εκμάθησης του μηχανήματος PlasM στην Ελλάδα.

Γνωρίστε από κοντά τις υπηρεσίες της MIA Aesthetics ®

και δείτε τη διαφορά!