Το διάσημο μοντέλο Natalia Vodianova δηλώνει μια απλή, καθημερινή γυναίκα...

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Το διάσημο μοντέλο Natalia Vodianova δηλώνει μια απλή, καθημερινή γυναίκα...

Μαμά 3 παιδιών, σύζυγος και top model...Τι έχει άραγε να μας πει για την καθημερινότητα της;

Το πανέμορφο κορίτσι που βλέπεις, στα 35 της χρόνια, όχι μόνο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του Forbes στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, αλλά είναι και μητέρα τριών παιδιών. Ως μούσα μεγάλων σχεδιαστών, έχει οργώσει κυριολεκτικά τις πασαρέλες των πιο καταξιομένων οίκων μόδας και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες καλλυντικών. Διάβασε παρακάνω τι μας εκμυστηρεύεται:

-Ποια μυστικά ομορφιάς έχεις μάθει από τη πατρίδα σου, τη Ρωσία?

Η γιαγιά μου συνήθιζε να με μαλώνει κάθε φορά που πείραζα τα φρύδια μου. Ευτυχώς που την άκουσα γιατί πλέον αποτελούν το σήμα κατατεθέν του στυλ μου! Φροντίζω πάντα το σχήμα τους και το μακιγιάζ τους. Η μητέρα μου με έμαθε να πιστεύω πάντα "ότι το λίγο είναι πολύ". Δηλαδή, αν δε μπορείς να αγοράσεις ακριβά κοσμήματα, μη φοράς τολάχιστον ψεύτικα και μειώνεις τον εαυτό σου. Επιπλέον, ο τρόπος ζωής και ο καιρός της Ρωσίας σου επιβάλει ένα πιο minimal στυλ. Εκεί δεν κυριαρχούν οι πολύ κοντές φούστες και το πολύ μέικαπ, τα επιτηδευμένα μακιγιάζ και σύνολα ρούχων.

-Μιλησέ μας για τη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο σωστός καθαρισμός του προσώπου. Γενικά προσπαθώ να ζω υγιεινά ώστε αυτό να αντικατοπτρίζεται πάνω μου. Λατρεύω τα χαμάμ γιατί ανοίγουν τους πόρους του δέρματος κσι το κάνουν να λάμπει. Χρησιμοποιώ σπρέυ νερού (face mist), καθώς της βρύσης αφυδατώνει το δέρμα μου. Μου αρέσουν επισης οι μάσκες νύχτας, της χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα και η ενυδατικές κρέμες με λεπτόρευστη υφή.

-Όσον αφορά την περιποίηση των μαλλιών σου;

Όταν τα πιάνω θέλω να στέκονται εύκολα! Το στιλπνό στυλ δεν είναι για μένα. Συνεπώς, χρησιμοποιώ πολλά προιόντα ειδικά για όγκο στη ρίζα, dry shamppo αλλά και μαλακτική κρέμα που προσφέρει πυκνότητα και όγκο στην τρίχα.

2003 copy