Μάθε πως αντιδρά η επιδερμίδα σου στη δεκαετία των 20!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Μάθε πως αντιδρά η επιδερμίδα σου στη δεκαετία των 20!

Πώς λειτουργεί το δέρμα σου στα 20; Ανακάλυψε τα υπέρ του τα, κατά του και πράξε ανάλογα...

Sweet 20's...Αδιαμφισβήτητα η συγκεκριμένη δεκαετία της ζωής σου χαρακτηρίζεται από μια φυσική λάμψη !

Η επιδερμίδα επιτέλους δείχνει να αρχίζει να βρίσκει την ισορροπία της μετά την ενοχλητική για πολλές από εσάς περίοδο της εφηβείας. Ό,τι και αν κάνεις, όποια και αν είναι τα τυχόν προβλήματα ή οι μικροατέλειες της επιδερμίδας, έχεις σύμμαχό σου την κυτταρική αναπαραγωγή η οποία μέχρι τα 25 ανανεώνεται με γοργούς ρυθμούς. Παρόλαυτα, δεν υφίσταται περίοδος εφησυχασμού! Ατασθαλίες όπως κάπνισμα, αλκοόλ, αλλά και παντός τύπου δίαιτες μπορούν να ταλαιπωρήσουν το δέρμα σου και τα αρνητικά αποτελέσματα να φανούν στο σύντομο μέλλον.Η ενυδάτωση, λοιπόν, αποτελεί το Α και το Ω για εσένα. Όπως γνωρίζεις πλέον τον τύπο του δέρματος του προσώπου σου και χρησιμοποιείς την κατάλληλη ενυδατική κρέμα, φρόντισε να κάνεις το ίδιο και για το σώμα σου.

1492674939 NUX CF PotNorm

Πίσω μου σ' έχω...

Αφήνοντας τα χρόνια της εφηβείας, δε σημαίνει ότι θα απαλλαγείς αυτόματα από τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα στην πλάτη. Στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος συγκεντρώνεται πολύ μεγάλο ποσοστό σμηγματογόνων αδένων προκαλώντας περίσσεια έκκριση σμήγματος και επιφανειακά νεκρά κύτταρα που είναι δύσκολο να απολεπιστούν. Επίλεξε για το ντούς ένα αντιβακτηριδιακό σαπούνι.

486x486

Κυτταρίτιδα

Αποτελεί το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών, δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις, ούτε είναι θέμα σωματότυπου ή κιλών, ενώ προέρχεται από πολλούς παράγοντες... Το να χρησιμοποιείς αντικυτταριδικά προϊόντα βοηθά αρκετά αλλά πάντα πρέπει να τα συνδυάζειςμε σωστή διατροφή και συστηματική άσκηση. Επίσης, το ειδικό μασάζ συντελεί στην καταπολέμηση του προβλήματος. Αν δεν επισκεφτείς κάποιον ειδικό δοκίμασε μόνη σου απλώνοντας ένα ειδικά στοχευμένο προϊόν. Κάνε με τα χέρια σου έντονες κυκλικές κινήσεις στην περιφέρεια, τους γλουτούς και τα γόνατα.

Body Creator