Δεν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο! Η μάσκα ομορφιάς που λάνσαρε η Madonna αφαιρείται με μαγνήτη!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Δεν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο! Η μάσκα ομορφιάς που λάνσαρε η Madonna αφαιρείται με μαγνήτη!

Ότι πιο προηγμένο και καινοτόμο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, είναι αυτό το προϊόν το οποίο κοστίζει 600$

Το 2016 η πασίγνωστη ποπ τραγουδίστρια Madonna ίδρυσε την δική της πολυτελή εταιρεία δερμοκαλλυντικής περιποίησης λανσάροντας προϊόντα που δημιουργούνται σε επιστημονικά εργαστήρια με κατοχυρωμένες πατέντες και προηγμένες τεχνολογίες. Το όνομα του brand MDNA SKIN (τα αρχικά του ονόματός της) και βασικό συστατικό όλων των συνθέσεων μία ιαματική πηγή με θεραπευτικές ιδιότητες σε ένα προάστιο της Τοσκάνης που ονομάζεται Montecatini. Η εταιρεία της Madonna είναι η μόνη που έχει πρόσβαση στα συγκεκριμένα ιαματικά νερά της Ιταλίας και κυριολεκτικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πιο ακριβές και διαχρονικές εταιρείες που σου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό. Καταξιωμένη ομάδα επιστημόνωνν και αισθητικών, προηγμένες θεραπείες, ιδιαίτερο packaging …όλα προσεγμένα στην λεπτομέρεια.

Τη μεγαλύτερη όμως εντύπωση εδώ και ένα μήνα έχει κάνει σε όλο τον κόσμο η μαύρη μάσκα καθαρισμού που αφαιρείται με μαγνήτη χωρίς καν να αγγίξεις την επιδερμίδα! Ναι καλά διάβασες. Ούτε με νερό, ούτε με λοσιόν, ούτε με πετσέτα, βαμβάκι ή οτιδήποτε άλλο... Το προϊόν προσφέρεται σε ένα μεγαλοπρεπές πακέτο που περιλαμβάνει τη μάσκα καθαρισμού, το δοχείο που την περιέχει, καθώς και το μαγνητικό εργαλείο για να την αφαιρέσεις.

0212 MDNAskin items

Όταν παρακολουθήσεις το βίντεο θα καταλάβεις ακριβώς τον εντυπωσιακό και επαναστατικό τρόπο που σου αναλύω παραπάνω. Το πιο βασικό απ’ όλα φυσικά είναι ότι το αποτέλεσμά της φαίνεται να είναι αληθινό, αφού η επιδερμίδα πραγματικά δείχνει εμφανώς πιο λαμπερή και καθαρή. Η τιμή της όμως -για τα ελληνικά τουλάχιστον δεδομένα- κρίνεται απαγορευτική αφού αγγίζει τα 600 $. Αν όμως κάποια αποφασίσει να την αγοράσει και να την δοκιμάσει ας μας στείλει την εμπειρία της!

http://www.mdnaskin.com/global/






H Madonna πριν από έναν περίπου μήνα, εμφανίστηκε στην εκπομπή "The Tonight Show" του Jimmy Fallon και παρουσίασε την επαναστατική μάσκα προσώπου επάνω στο δέρμα του ίδιου!