Πες αντίο στη λιπαρή και ευαίσθητη επιδερμίδα με τα κατάλληλα όπλα!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Πες αντίο στη λιπαρή και ευαίσθητη επιδερμίδα με τα κατάλληλα όπλα!

Δες εδώ τα καλλυντικά που θα χρειαστεί να προσθέσεις στην beauty ρουτίνα σου αν το δέρμα σου είναι λιπαρό, με τάση ακμής. Είναι ειδικά σχεδιασμένα να χαρίζουν ματ όψη και λεία υφή.

Κίνηση μάτ!

Η κρέμα ΒΒ Clinique Anti Blemish Solutions BB Cream SPF40, συνδυάζει αντιηλιακή προστασία, καλύπτει ατέλειες και σπυράκια ενώ παράλληλα ενυδατώνει και απομακρύνει τη λιπαρότητα.

20160509141609 clinique anti blemish solutions bb cream spf40 light 30ml

Ιδανικός σύμμαχος

Το Εffaclar K αποτελεί εδώ και χρόνια την δυνατή πρόταση της La Roche-Posay για την αντιμετώπιση της λιπαρής επιδερμίδας των ενηλίκων. Η ενισχυμένη σύνθεσή του, θεραπεύει και εμποδίζει την επανεμφάνιση ατελειών.(στα φαρμακεία)

La Roche Posay Effaclar K Daily Moisuriser 30ml 1482937377 main

Επαναστατική φόρμουλα

Ένα μόνο πέρασμα στο πρόσωπο με βαμβάκι εμποτισμένο με το διάλυμα καθαρισμού Normaderm Solution Micellaire της Vichy, απομακρύνει το μακιγιάζ, καθαρίζει άψογα χωρίς τρίψιμο και καταπραΰνει.

Vichy Normaderm 3 in 1 Micellar Solution 200ml 1457016160

Happy Sun

Η αντηλιακή κρέμα Crème Solaire Teintee SPF 30 της σειράς Dermopur της Castalia είναι ειδικά μελετημένη να παρέχει υψηλή προστασία από τον ήλιο και παράλληλα να καταπολεμά την ακμή. (στα φαρμακεία).

castalia dermopur creme matifiante teintee 40ml

Φυσική σύνθεση

H κρέμα ημέρας Aqua Vita με λιγαριά και πρόπολη της Αpivita, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση στις λιπαρές- μικτές επιδερμίδες και προστατεύει από την UVA και UVB ακτινοβολία, χάρη στον αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 10.(στα φαρμακεία)

12160586 orig

Μαγική φροντίδα

Ενεργός Αφρός Καθαρισμού και Περιποίησης, κατάλληλος για το Λιπαρό Δέρμα με Τάση Ακμής της Frezyderm (στα φαρμακεία).

active foam plus afros katharismou gia akmi 150ml enlarge copy

Oil free

Τα απολεπιστικά μαντηλάκια με πράσινο τσάι από τα Sephora απολεπίζουν το δέρμα, μειώνουν την ακμή και ισορροπούν τα επίπεδα της λιπαρότητας.

030217 tea beauty product 12 copy