Bad hair day? Αυτά είναι τα s.o.s προϊόντα για την τσάντα σου!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Bad hair day? Αυτά είναι τα s.o.s προϊόντα για την τσάντα σου!

Ανακάλυψε όλα εκείνα τα “μαγικά” προϊόντα που μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου! 

Ποιό είναι το ατού τους; Εκτός από την αποτελεσματικότητά τους, μπορείτε να τα κουβαλάτε όλη μέρα μέσα στην τσάντα σας και ανά πάσα να αλλάξετε το χρώμα τους, να τους προσφέρετε πλούσιο όγκο, να επανορθώστε τις άκρες ή ακόμα και να...λουστείτε! Διάβασε και θα καταλάβεις τι εννοώ...

Ombre λουκ

Τι να αγοράσεις:

Ακανόνιστες, πολύχρωμες τούφες και οmbre τεχνικές έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις επιδείξεις μόδας διάσημων σχεδιαστών. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να πάς στο κομμωτήριο αφού η τάση επιβάλλει την πιο ανέμελη και ανεπιτήδευτη εκδοχή τους! Με τις Mascara Sephora Temporary Ombre Hair σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις που θα βρείς στα καταστήματα Sephora, καθώς και με τα Colorista Spray της L'Oreal Paris, μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου ανατρεπτικά στυλ! Φυσικά ξεπλένονται κατευθείαν με το λούσιμο, πειραματίσου όσο θες!

s l225
16 12 418747 l oreal colorista bt sps50 01

Στεγνό λούσιμο

Τι να αγοράσεις:

Το Dry Me της Wella Professionals είναι ένα ξηρό σαμπουάν που απορροφά τέλεια τη λιπαρότητα και ανανεώνει το χτένισμα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά. Με μερικούς ψεκασμούς στις ρίζες των μαλλιών αποκτάς πλούσιο όγκο που διαρκεί όλη μέρα, σαν μόλις να βγήκες από το ντους. Είναι ιδανικό για να διατηρήσει και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του χτενίσματός σου, για να φρεσκάρεις το styling και προϊόν S.O.S για όσες έχουν μαλλιά με αυξημένο πρόβλημα λιπαρότητας. (στα κομμωτήρια)

EIMI Dry Me d

Ψαλίδα τέλος!

Τι να αγοράσεις:

Φθαρμένες και σπασμένες άκρες; Αντιμετώπισε το πρόβλημα άμεσα χωρίς να θυσιάσεις το μήκος τους με τον επαναστατικό ορό της Garnier Fructis Goodbye Damage. Διαθέτει μικρή και πρακτική συσκευασία ώστε να χωράει ακόμα και στο πιο petite clutch bag. Mε μία μόνο δόση είναι εμφανής η διαφορά. Χάρη στη δραστική του φόρμουλα που είναι βασισμένη σε έλαια φραγκοστάφυλου και στο φυτό Keraphyll, αντιμετωπίζεται ένας ολόκληρος χρόνος φθοράς μόλις με τρεις εφαρμογές!

Haircare Fructis goodbyeDamage serum P41266 recto

Βγήκε ρίζα; Κάλυψέ την αμέσως!

Τι να αγοράσεις:

Τα νέα­­­ Root Retoucher σπρέι από τον Schwarzkopf δίνουν τέλος ακόμα και στις λευκές ρίζες με ένα μόνο ψέκασμα! Κυκλοφορούν σε συλλογή 5 αποχρώσεων: Ξανθό Ανοικτό, Ξανθό Σκούρο, Καστανό, Καστανό Σκούρο και για τις πιο μοντέρνες Ακαζού για έως 25 εφαρμογές, ενώ φεύγει με ένα μόνο λούσιμο!

befunky collage95825 copy