Το μεγάλο beauty μυστικό των stars για να είναι εκθαμβωτικές 365 ημέρες το χρόνο

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Το μεγάλο beauty μυστικό των stars για να είναι εκθαμβωτικές 365 ημέρες το χρόνο

Έκτακτο beauty alert! Ακολουθεί μυστικό tip για να αναβαθμίσεις τα καλλυντικά μακιγιάζ σου.

Για να ενισχύσεις τα προϊόντα μακιγιάζ σου, ώστε το αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου να δείχνει πιο λαμπερό, glossy και ανάλαφρο... ρίξε ελάχιστο πολυχρηστικό λαδάκι στη σύνθεσή τους. Τί λάδι, όμως, ακριβώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις; Εκείνα που αναγράφουν μόνο " Έλαιο προσώπου " στην ετικέτα τους δεν είναι κατάλληλα, καθώς επειδή είναι σχεδιασμένα να ενυδατώνουν το δέρμα, δεν απορροφούν εύκολα τη λιπαρότητά τους.

Η ιδανική επιλογή είναι ένα πολυχρηστικό λάδι- δηλαδή συνολικής φροντίδας για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά- το οποίο συνήθως είναι ξηρό και κατάλληλο για να εφαρμόσεις στην πράξη, το μυστικό ομορφιάς που μόλις σου αποκαλύφθηκε.

Bio Oil Oil for Scars and Stretch Marks 125ml

Bio-Oil που εξαλείφει από το δέρμα ραγάδες, ουλές, ανομοιόμορφη χροιά και σημάδια γήρανσης.


Μια σταγόνα στη σκιά ματιών θα αναδείξει το βλέμμα σου ακόμα περισσότερο, το χρώμα στα βλέφαρά σου θα γίνει πιο λαμπερό και σταθερό. Επιπλέον, προσθέτοντας μία σταγόνα στο κραγιόν σου, το βοηθάς να αποκτήσει εκθαμβωτική, glossy υφή και κατά συνέπεια κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά και λαχταριστά.

OLIVE H 645 450

Pure Greek Olive, Korres

Όταν ήδη έχεις βαφτεί, βάλε τις τελικές πινελιές στο λουκ σου χρησιμοποιώντας μερικές σταγονίτσες λάδι ως highlighter και τόνισε τα ζυγωματικά και τα φρύδια σου.

Προσοχή! Η ελάχιστη ποσότητα είναι η κίνηση ματ για να μην έχεις καταστροφικά αποτελέσματα στο μακιγιάζ σου. Είπαμε... εδώ παίζουμε με τις λεπτομέρειες σαν επαγγελματίες!

20160311161848 nuxe huile prodigieuse 50ml

Huile Prodigieuse της NUXE