Τα statement αξεσουάρ που τράβηξαν τα βλέμματα στις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Τα statement αξεσουάρ που τράβηξαν τα βλέμματα στις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Δες τι σου προτείνουμε και δοκιμάσε και εσύ να δημιουργήσεις τα πιο trendy looks με τα αξεσουάρ που επέλεξαν οι stars για το κόκκινο χαλί

Στα φετινά βραβεία Χρυσών Σφαιρών οι εντυπωσιακές παρουσίες ήταν πολλές, κάποιες άλλες όμως είχαν μία δόση παραπάνω εκκεντρικότητας και ενδιαφέροντος χάρη στα statement αξεσουάρ που ανέδειξαν ακόμα περισσότερο τα μαλλιά τους και την εμφάνισή τους. Από εντυπωσιακά τουρμπάνια, κορδέλες και κοσμήματα με κλιπς που στόλισαν τα χτενίσματα των stars, μέχρι μακριά επιβλητικά σκουλαρίκια που φάνταζαν υπέροχα σε κοντό καρέ καθώς και ear cuffs.

Δες παρακάτω και θα συμφωνήσεις μαζί μου.

TRACEE ELLIS ROSS

GettyImages 902364546

Το σατέν τουρμπάνι συνόδεψε ιδανικά τη δημιουργία Marc Jacobs που φόρεσε η γνωστή Αμερικανίδα τηλεπερσόνα και ηθοποιός. Μπορείς να επιλέξεις και εσύ κάτι παρόμοιο ή και πιο minimal, όπως ένα headband.


MAGGIE GYLLENHAAL
GettyImages 902435764

Αυτός είναι ο πιο τέλειος τρόπος να δώσεις απίστευτο ενδιαφέρον στο κοντό καρέ σου. Όσο πιο μεγάλη η αντίθεση στο μήκος μεταξύ μαλλιών και σκουλαρικιών, τόσο πιο σίγουρο το statement που θα δημιουργήσεις. Δοκίμασέ το!

KATHERINE LANGFORD

GettyImages 902340036
GettyImages 902359392

Ό, τι και αν πούμε για τα συγκεκριμένα υπέροχα στολίδια με τα οποία διακόσμησε τα μαλλιά της η Αυστραλιανή πρωταγωνίστρια της σειράς 13 Reasons Why, είναι λίγο! Ήταν το πιο λαμπερό σημείο στην εμφάνισή της.

MILLΙΕ BOBBY BROWN

GettyImages 902367544

Η 13άχρονη Αγγλίδα ηθοποιός, έλαβε διθυραμβικές κριτικές για την ιδιαίτερη πλεκτή κοτσίδα της που κατέληγε σε ψηλό κότσο σινιόν, αλλά και για τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια που κοσμούσαν το ένα της αφτί.

KATE HUDSON

GettyImages 902357886

Μια διακριτική μαύρη κορδέλα έδινε απόλυτα girly διάθεση σε ένα αμιγώς αγορίστικο haircut. H διάσημη ηθοποιός την συνδύασε με επιβλητικά κοσμήματα και θεωρήθηκε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των φετινών βραβείων.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

Χρυσές Σφαίρες 2018: Oι καλύτερες beauty εμφανίσεις των διασήμων!