Ποιo serum σου ταιριάζει;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ποιo serum σου ταιριάζει;

Μάθε γιατί αξίζει να τα συμπεριλάβεις στην περιποίησή σου και ποιο να διαλέξεις ανάλογα με το τί ζητάς.

Τα serum ή αλλιώς οι οροί, είναι τα προϊόντα που πρέπει να ... αγαπάμε λίγο παραπάνω για τη δραστικότητα της σύνθεσή τους. Το έχουμε ξαναπεί! Αν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε κρέμα ή ορό, τότε θα στοχεύσεις στο δεύτερο. Παρακάτω σου προτείνουμε τα serum που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα τις ανάγκες της επιδερμίδας σου:

Για αντιρυτιδική δράση: Wrinkle Firming Minimizer Perfecting Serum της Darphin: Είναι πλούσιο σε εκχύλισμα φυτικής ταννίνης προστατεύοντας τις ίνες κολλαγόνου. Οι ρυτίδες γεμίζουν και το δέρμα ξαναβρίσκει τη χαμένη ελαστικότητά του (σε επιλεγμένα φαρμακεία).

darphin ideal resource wrinkle minimizer perfecting serum 30ml

Για λάμψη στο φουλ: Forever Light Creator του Yves Saint Laurent: Βασίζεται στο Glycanactif WT™, έναν συνδυασμό τριών γλυκανών που αναδημιουργούν τη χαμένη λάμψη του δέρματος.

YSL

Για αναδόμηση σε βάθος: Génifique Advanced της Lancôme: Επωφελούμενο από τις νεότερες ερευνητικές ανακαλύψεις του οίκου πάνω στα γονίδια και τις πρωτεΐνες, επανορθώνει τις φθορές και ενεργοποιεί 10 ορατά χαρακτηριστικά της νεότητας. Το έξυπνο μπουκάλι του έχει ενσωματωμένο αυτόματο σταγονόμετρο στο πώμα ώστε να απελευθερώνεται η σωστή δοσολογία.

04050462 zi

Για δράση ενάντια στις πανάδες: Luminescence της Lierac: Εμπλουτισμένος με αποτοξινωτικό χρωμοσύμπλοκο, έναν μοναδικό συνδυασμό τριων αντιοξειδωτικών φυτών, διορθώνει δυσχρωμίες, κηλίδες και κοκκινίλες (σε επιλεγμένα φαρμακεία). Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με νότες τριαντάφυλλου και γιασεμιού έχει υπέροχο floral άρωμα.

lierac luminescence serum 30ml

Για να χαρίσει στο δέρμα άμεσο εφέ λίφτινγκ. «Φορτίζει τις μπαταρίες» των κυττάρων: Cellular Power Serum της La Prairie: Χαρίζει στο δέρμα άμεσο εφέ λίφτινγκ. Επανενεργοποιεί τους φυσικούς αισθητήρες που διαθέτει το δέρμα απέναντι στο στρες. Έτσι, ενισχύσει την άμυνά του απέναντι στις ελεύθερες ρίζες συμβαλλοντας στην κυτταρική αναδόμηση.

La Prairie Cellular Power Serum

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τί συμβαίνει στο δέρμα σου στις αρχές των 40;

Ενυδάτωση νέας γενιάς. Πού θα εστιάσεις και τι θα προσέξεις;