Ο οίκος Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα παγκόσμια καμπάνια του αρώματος CK ONE

Ο οίκος Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα παγκόσμια καμπάνια του αρώματος CK ONE

 

Στην καμπάνια συμμετέχουν πρόσωπα από τo Runway Show του οίκου CALVIN KLEIN, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη για την κολεξιόν Spring 2018.

Νέα Υόρκη, 1η Φεβρουαρίου 2018 : Η επίσημη παρουσίαση της νέας παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Calvin Klein για το άρωμα CK ONE, πραγματοποιήθηκε. Μια νέα καμπάνια, όπου τα αρώματα συναντούν τη μόδα και η οποία απαρτίζεται από παγκοσμίους φήμης μοντέλα, πολλά από τα οποία συμμετείχαν στο Runway Show της ανοιξιάτικης συλλογής 205W39NYC του οίκου. Η νέα καμπάνια, με τη σκηνοθετική και φωτογραφική ματιά των Zal Batmanglij και Willy Vanderperre αντίστοιχα, παρουσιάζει το CK ONE στην πιο μοντέρνα και νεανική εκδοχή του, ενώ μας δημιουργεί μια έντονη επιθυμία για ενότητα και περισσότερη έκφραση, σε μια εποχή που η επικοινωνία είναι κυρίως ψηφιακή και παγκόσμια.

Στην κινηματογραφική καμπάνια, ο Batmanglij προσκαλεί τους θεατές, να ακολουθήσουν τους πρωταγωνιστές και να παρασυρθούν σε ένα ταξίδι που στο τέλος όλοι έρχονται πιο κοντά. Καθ’ όλη τη διάρκεια του spot, ακούγονται μηνύματα και ηχογραφήσεις. Παρατηρούμε ανθρώπους να διασκεδάζουν σε party, να παίζουν ή απλά να ονειρεύονται μόνοι τους ενώ η ιστορία ολοκληρώνεται με τη συνάντησή τους με σε μια ταράτσα της Νέας Υόρκης. Επίσης, η έντυπη καμπάνια που φωτογραφήθηκε από τον Vanderperre, βρίσκει τους πρωταγωνιστές στην ταράτσα, να κοιτάζουν τον εμβληματικό ορίζοντα της Νέας Υόρκης, ένα από τα πιο διαφορετικά και εμπνευσμένα μέρη στον κόσμο. «Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το άρωμα CK ONE, το 1994, μας βοήθησε στο να επανα-προσδιορίσουμε τα όρια ενός μοντέρνου και σύγχρονου αρώματος, καθώς θόλωσε τα κοινωνικά στερεότυπα προσφέροντας ελευθερία και καταρρίπτοντας τους κανόνες», δήλωσε σχετικά η Simona Cattaneo, Chief Marketing Officer της Coty.



Ενώ συμπλήρωσε, πως «η επαναδημιουργία και η ανανέωση στο συγκεκριμένο άρωμα-ορόσημο, συνεχίζει να χαρακτηρίζει τη σύγχρονη κοινωνία» Σχετικά με το άρωμα CK ONE: Κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1994, φέρνοντας μια νέα εποχή στην κοινωνία. Σήμερα, που η πρόκληση της νέας εποχής είναι εντονότερη, το άρωμα CK ONE, συνώνυμο της ελευθερίας και της ενότητας, έχει ακόμα πιο δυνατή ανταπόκριση. Το CK ONE αποτελεί τον πηρύνα της φιλοσοφίας του οίκου, που δημιουργήθηκε με σκοπό να ταιριάξει σε όλους.

Αγνοώντας τα καθιερωμένα στερεότυπα, το CK ONE απευθύνεται και στα δύο φύλα με μυρωδιές από εσπεριδοειδή, συνδυάζοντας έτσι την πιο floral γυναικεία διάθεση, με το πιο ανδρικό musk. Η συνέρευση των δύο φύλων, σε συνδυασμό με την ποικιλία των συστατικών του, δημιουργεί τα τελευταία 25 χρόνια, ένα ελκυστικό και ασυναγώνιστο προϊόν. Το CK ONE είναι μια παγκόσμια γλώσσα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά τα καλλυντικά έχουν κλέψει την καρδιά τη δικιά μας... αλλά και της γιαγιάς μας!