Αυτά τα καλλυντικά έχουν κλέψει την καρδιά τη δικιά μας... αλλά και της γιαγιάς μας!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αυτά τα καλλυντικά έχουν κλέψει την καρδιά τη δικιά μας... αλλά και της γιαγιάς μας!

Αν σου αρέσουν τα vintage πράγματα κυριολεκτικά θα λατρέψεις αυτό που θα δείς...

Αν είσαι λάτρης της vintage αισθητικής, αν παρακολουθείς κλασικές ταινίες του '40 και του '50 και πραγματικά θαυμάζεις τα κομψά, πολυτελή μπουντουάρ και τα σύνολα που φορούσαν εκείνα τα χρόνια οι γυναίκες, τότε σίγουρα θα εκστασιαστείς με αυτό το κατάστημα καλλυντικών στο Los Angeles. Μόλις περάσεις την πόρτα του, θα νομίζεις πως μπήκες στη μηχανή του χρόνου!

Στα ράφια και στις βιτρίνες του έχουν πάρει τη θέση τους κραγιόν, πούδρες, αιλάινερ και μάσκαρα «sur measure», που παράγονται δηλαδή εξατομικευμένα, ειδικά για εσένα, στα χρώματα που σου ταιριάζουν. Το όνομα του brand Besame Cosmetics. Κατασκευασμένα με τον τρόπο που γινόταν τα παλιά χρόνια, με interior design που παραπέμπει σε ταινίες εποχής, αλλά και υπαλλήλους ντυμένους με ρετρό και pin up style... Και μη βιαστείς να βροντοφωνάξεις "Αυτό το vintage κατάστημα καλλυντικών θα το θέλαμε και στην Ελλάδα παρακαλώ!", γιατί μπορείς να κάνεις και online τις αγορές σου από εδώ !

Μάλιστα, το shipping είναι δωρεάν από αγορές που φτάνουν τα 50$ και άνω. Δες το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ για περισσότερες λεπτομέρειες.

besame cosmetics powder lipstick and mascara
5 7 8 0 2851930

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cosmetic Bonding: Ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια! Μάθε ό,τι χρειάζεται

Τα 7 πιο έξυπνα προϊόντα για τα νύχια που δε θες να αποχωριστείς για κανέναν λόγο