Η Έβελυν Καζαντζόγλου υιοθέτησε το πιο hot hair trend γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Έβελυν Καζαντζόγλου υιοθέτησε το πιο hot hair trend γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο

Μήπως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις κι εσύ;

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ίσως ένα από τα πιο στυλάτα κορίτσια που μπορείς να δεις στο Instagram και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά το μαρτυρά και κάθε της ανάρτηση στο προσωπικό της account. Κάθε της φωτογραφία είναι και μία έμπνευση, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πάρει ιδέες από το στυλ της.

Αυτές τις ημέρες η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια βρίσκεται στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και μας ταξιδεύει και εμάς, μέσα από τα stories της στο Instagram. Φυσικά οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι όλες άκρως προσεγμένες και με μία δόση φινέτσας και κομψότητας. Σε μία από τις τελευταίες της εξόδους στην Ισραηλινή πρωτεύουσα, η Έβελυν υιοθέτησε στα μαλλιά της ένα από τα πιο hot trends που έχουν έρθει και πάλι στη μόδα.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το φουλάρι στα μαλλιά. Πριν από λίγες ημέρες διάβασες εδώ πως τα μαντήλια στα μαλλιά επέστρεψαν και πάλι και σου δείξαμε 22 διαφορετικούς τρόπους, που μπορείς να τα φορέσεις για να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό hairstyle. Εάν πάλι δεν σου άρεσε κάποιο από αυτά, η Έβελυν Καζαντζόγλου σου δείχνει έναν ακόμη τρόπο και ίσως πιο απλό για να το φορέσεις.


https://www.instagram.com/p/BfSwIqpHfMn

Τι λες θα το δοκιμάσεις;