Μάσκες μαλλιών με χρώμα; Oh yes!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Μάσκες μαλλιών με χρώμα; Oh yes!

Νέο beauty trend: μάσκες για τα μαλλιά με χρώμα που ταιριάζουν στην απόχρωση που έχεις βάψει τα δικά σου.

H σειρά περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών Hairmony από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon, πρωτοπορεί για άλλη μία φορά, δημιουργώντας ποιοτικές μάσκες μαλλιών, που προστατεύουν και περιποιούνται το τριχωτό της κεφαλής και ταυτόχρονα βάφουν, τονώνουν και ενισχύουν τα ήδη βαμμένα μαλλιά. Οι μάσκες κυκλοφορούν σε 3 αποχρώσεις:

• Copper Hair Mask για χάλκινα μαλλιά.
• Red Hair Mask για κόκκινα μαλλιά.
• Brown Hair Mask για καστανά μαλλιά.

Κάθε μία μάσκα χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της αναδομεί, ενυδατώνει, μαλακώνει και θρέφει την τρίχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από το φριζάρισμα.

COPPER HAIR MASK
Hairmony επαγγελματική μάσκα μαλλιών σχεδιασμένη για την τόνωση του χάλκινου χρώματος.

 MG 0003

RED HAIR MASK
Hairmony επαγγελματική μάσκα μαλλιών σχεδιασμένη για την τόνωση του κόκκινου χρώματος.

 MG 0006

BROWN HAIR MASK
Hairmony επαγγελματική μάσκα μαλλιών σχεδιασμένη για την τόνωση του καφέ χρώματος.

 MG 0011 copy

Εφαρμογή

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απλώσεις μια δόση προϊόντος ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας ελαφρά, μασάζ και να την αφήσεις να δράσει για περίπου 5-10 λεπτά. Ξεβγάζεις με άφθονο νερό.
Τόσο τις μάσκες μαλλιών με χρώμα, όσο και όλη τη σειρά Hairmony από τα καλλυντικά Dalon μπορείς να τα βρείς σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών καθώς και σε super markets.

Tα καλλυντικά Dalon παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία BIOKAL COSMETICS. H BIOKAL COSMETICS είναι μια Ελληνική εταιρεία που από το 1998 δημιουργεί και παράγει καλλυντικά προϊόντα για καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, φαρμακεία και υπεραγορές πάντα με στόχο το συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας στα προϊόντα της. www.biokalcosmetics.gr

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ

Ήξερες ότι ίσως φταις εσύ που το conditioner δεν έχει τα αποτελέσματα που θες;