'Ο,τι πιο κεφάτο, καλλιτεχνικό και... ευωδιαστό είδαμε τον τελευταίο καιρό

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
'Ο,τι πιο κεφάτο, καλλιτεχνικό και... ευωδιαστό είδαμε τον τελευταίο καιρό

O οίκος μόδας Nina Ricci αυτήν τη φορά θα κλέψει την καρδιά σου...

Ο Οίκος Nina Ricci θέλησε να χαρίσει έναν αέρα ανανέωσης στα αρώματα του, σε συνεργασία με την Ana Strumpf και τον Guto Requena. Πρόκειται για δύο Βραζιλιάνους καλλιτέχνες - ένα ποπ δίδυμο γεμάτο ενέργεια και ενθουσιασμό. Ένα μαγευτικό δάσος με σαγηνευτικά φίδια, λουλούδια, πεταλούδες και μανιτάρια δίνουν νέα μορφή στα μπουκάλια των αρωμάτων Les Baisers de Nina Ricci. Και υπάρχει ακόμα καλύτερο! Λανσάρονται μαζί με συλλεκτικά κραγιόν που είναι διαθέσιμα στις φωτεινές αποχρώσεις του κόκκινου, του κοραλλί, του ροζ και του φούξια.

1170x350ninaricci

Τα αρώματα Monsters του οίκου Nina Ricci είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών από τα μέσα Φεβρουαρίου και έχουν περιορισμένη διάθεση γι'αυτό΄τρέξετε να τα βρείτε!

Novinki parfyumerii 2018 Les Monstres De Nina Ricci

Ο Οίκος Nina Ricci μας προσκαλεί να απελευθερώσουμε το μικρό τερατάκι που κρύβεται μέσα μας, όπως έκανε ως τώρα και με τα θρυλικά του αρώματα. Το άρωμα Nina μετατρέπεται σε ένα ζαχαρωτό αχλάδι και το άρωμα Luna σε έναν ανανά βουτηγμένο σε lime.

Nina Ricci lip pencils

Τα συλλεκτικά κραγιόν για τα χείλη σε μορφή μολυβιού που συνοδεύουν τα αρώματα είναι ότι πιο ανατρεπτικό έχει δημιουργήσει ως τώρα ο οίκος, αφού δεν είχε επεκταθεί στην κατηγορία του μακιγιάζ παρά μόνο στην αρωματοποιία και φυσικά στη μόδα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν είσαι φαν των βραβείων Oscars... τότε δες αυτό το βίντεο