Μακριά μαλλιά, πλούσια και δυνατά: Εξασφάλισέ τους μέχρι και 3 εκατοστά μάκρος κάθε μήνα

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Μακριά μαλλιά, πλούσια και δυνατά: Εξασφάλισέ τους μέχρι και 3 εκατοστά μάκρος κάθε μήνα

Υπάρχει τρόπος... 

Με απλά βήματα πρόσφερε στα μαλλιά σου την περιποίηση που τους αξίζει, εξασφαλίζοντας βαθιά θρέψη που δεν τα βαραίνει, αλλά τα αφήνει ανάλαφρα, απαλά και λαμπερά.

Tips για μακριά μαλλιά

#1 ΤHE COLD SHOWER: Εάν αισθάνεσαι τα μαλλιά σου "βαριά", ξέπλυνε με κρύο νερό και αμέσως θα νιώσεις ότι είναι πιο ανάλαφρα. 30 δευτερόλεπτα αρκούν!
#2 PRE-WASH: Εάν λαδώνουν γρήγορα, εφάρμοσε το conditioner πριν από το πλύσιμο με σαμπουάν ώστε να ξεμπερδέψεις σωστά τα μαλλιά σου.
#3 HEAT PROTECTION: Χρησιμοποίησε κρέμα προστασίας από τη θερμότητα, ώστε να προστατευτούν από το πιστολάκι και το σίδερο μαλλιών.
#4 GO GENTLY WITH YOUR HAIR: Αφού ξεπλύνεις τη μάσκα, πίεσε τις άκρες των μαλλιών σου με τα χέρια σου και τρίψε απαλά με την πετσέτα. Μην τρίβεις πολύ έντονα για να αποφύγεις το σπάσιμο.

Τι να χρησιμοποιήσεις

H νέα σειρά της Elvive είναι εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο, το μυστικό συστατικό για υγιή και μακριά μαλλιά, δημιουργώντας μια απαράμιλλη επανορθωτική σύνθεση η οποία προστατεύει από το σπάσιμο των μαλλιών.

ELVIVE DREAM LONG SHAMPOO

Πολύ κοντά στα κύρια φυσικά συστατικά των μαλλιών, η περιεκτικότητά της κερατίνης και φυτικών αμινοξέων, αντισταθμίζει την απώλεια της κερατίνης στα μήκη και τις άκρες, επανορθώνοντας τη φθορά.

visuel 2

Η L'Oréal Paris εμπλούτισε το Dream long με καστορέλαιο, αναγνωρίζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες του για αναδόμηση της τρίχας, προστατεύοντας την από το σπάσιμο. Εξαιρετικά πλούσια σε ωμέγα-9 λιπαρά οξέα και βιταμίνες PP και B5, η σειρά Dream long αναδομεί την τρίχα από τη ρίζα ως τις άκρες, επιταχύνοντας τη φυσική ανάπτυξη και προσφέροντας σημαντική βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών.

ELVIVE DREAM LONG NO HAIRCUT CREAM

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 detox βήματα που θα κάνουν τη διαφορά στο δέρμα σου