Νέα beauty άφιξη στην Ελλάδα που αναμένεται να συζητηθεί

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Νέα beauty άφιξη στην Ελλάδα που αναμένεται να συζητηθεί

Δε θα αφήσει καμία ασυγκίνητη και ειδικότερα εκείνες που προσεγγίζουν τη "green φιλοσοφία".


Ήρθε στην Ελλάδα η Aveda! Η Cruelty Free (χωρίς δοκιμές σε ζώα) και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη μάρκα, που είναι διάσημη σε 30 χώρες. Αν θέλεις απόλυτα φυτική περιποίηση στα μαλλιά σου και στο δέρμα σου, τότε ξέρεις ότι το brand Αveda είναι κατάλληλο για εσένα. Δημιουργήθηκε από τον πολυβραβευμένο κομμωτή,
Horst Rechelbacher, το 1978 στη Μινεάπολη της Αμερικής, με όραμα να προσφέρει στους επαγγελματίες ομορφιάς φυσικά προϊόντα που θα βοηθήσουν τους ίδιους, τους πελάτες τους, τη Γη και τις κοινότητές της.



41.KYN 9628




Η φιλοσοφία πίσω από την μάρκα

Εμπνευσμένη από την Αγουρβέδα, την 5.000 ετών αρχαία ινδική θεραπευτική παράδοση, η Aveda αντιμετωπίζει την ομορφιά με ολιστικό τρόπο, κατά τον οποίο τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής, το σώμα και το δέρμα είναι ένα, οπότε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες φροντίζουν τις ανάγκες των πελατών από “την κορυφή ως την ψυχή”. Την Aveda την εμπιστεύονται περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες ομορφιάς παγκοσμίως ενώ τα προϊόντα βρίσκονται σε περισσότερα από 9.000 κομμωτήρια.



40.KYN 9236


Στην Ελλάδα θα βρεις τα προοιόντα αποκλειστικά στο πρώτο AVEDA TEO ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ που ανοίγει τις πόρτες του σε λίγες μέρες σε έναν χώρο 600 τ.μ στην Νέα Ερυθραία. ( Ηρώων Πολυτεχνείου 6)



Εκεί θα βιώσεις μοναδικές Τελετουργίες Ανανέωσης Aveda όπως:



Comforting Tea Ritual: προσφέρεται ένα φλιτζάνι χαλαρωτικού τσαγιού κατά την άφιξή σας.

Stress-Relieving Hand Ritual: προσφέρει τις χαλαρωτικές ιδιότητες της Aveda Stress-Fix™ Body Lotion.

Stress-Relieving Neck and Shoulders Ritual: 3-5 λεπτά αποφόρτισης με το μασάζ αυχένα και ώμων με την Aveda Stress-Fix™ Body Lotion.

Aroma Sensory Journey Ritual: ένα ταξίδι στα αρώματα, στις αισθήσεις και στις μνήμες που σας βοηθά να ανακαλύψετε το άρωμα της Aveda που σας ταιριάζει.



ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το κρυφό μυστικό των μαλλιών μου από το λύκειο... και τώρα θα στο αποκαλύψω!



3 ελληνικά brands ομορφιάς που ίσως δεν ήξερες...