Two-toned mani: 7 ιδέες για χρωματικούς συνδυασμούς στο μανικιούρ

Two-toned mani: 7 ιδέες για χρωματικούς συνδυασμούς στο μανικιούρ

Ώρα να διαλέξεις ποιο θα είναι το επόμενο μανικιούρ σου.

Επιτέλους, η άνοιξη μπήκε για τα καλά. Η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει και μαζί της παίρνει και τη διάθεσή μας. Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, αυτή η αλλαγή της διάθεσης μεταφράζεται και στον τρόπο που ντύνεσαι, φτιάχνεις τα μαλλιά σου και βάφεις τα νύχια σου.

Μήπως, λοιπόν θεωρείς κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να κάνεις λίγο πιο φωτεινό και παιχνιδιάρικο το μανικιούρ σου; Φυσικά δεν αναφέρομαι μονάχα στο nail art, που καθόλου κακό δεν είναι, αλλά και σε νύχια που συνδυάζουν δύο χρώματα το καθένα, όχι απαραίτητα να κάνουν έντονη αντίθεση. Το two-toned manicure είναι μία τάση που έχει ξεκινήσει να ακολουθείται από τις fashionistas και μπορείς σίγουρα να τη δοκιμάσεις κι εσύ.

Τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν είναι δική σου επιλογή. Γι’ αυτό μπορείς να προσαρμόσεις το τελικό αποτέλεσμα, ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ. Οι παστέλ αποχρώσεις ενδείκνυται γι’ αυτό το μανικιούρ, ενώ οι διαφορετικοί τόνοι στην ένταση του χρώματος είναι για σένα που θες να ένα πιο fancy αποτέλεσμα. Δες παραπάνω μερικές εκδοχές του two-toned manicure για να πάρεις έμπνευση ή ακόμα και για να τις υιοθετήσεις.

Δες τις φωτογραφίες στο limeandlife.com