Πες «αντίο» στους μαύρους κύκλους με αυτά τα 3 φυσικά προϊόντα

Πατουχέα Μαριάννα
Πες «αντίο» στους μαύρους κύκλους με αυτά τα 3 φυσικά προϊόντα

Δε θα πιστεύεις πόσο απλό είναι να τους ξεφορτωθείς (χωρίς να χαλάσεις το μισό σου concealer)

Η κληρονομικότητα, το εκ γενετής λεπτότερο δέρμα κάτω από τα μάτια, η κακή κυκλοφορία του αίματος, η κόπωση και η έλλειψη ύπνου είναι μερικοί από τους παράγοντες που ευνοούν τη δημιουργία των μαύρων κύκλων, που η αλήθεια είναι ότι –δυστυχώς- δεν κάνουν διακρίσεις.

Έτσι, είτε η ηλικία σου μπροστά έχει το «2» είτε διανύεις τα πρώτα «-άντα» ή «-ήντα» αυτά τα ενοχλητικά σημάδια σου χτυπούν πολλά πρωινά την πόρτα. Πως θα του την κλείσεις; Διάβασε παρακάτω

Αγγούρι

cucumber

Συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει. Και γιατί να αλλάξει άλλωστε αφού το ευεργετικό αγγουράκι κάνει θαύματα ΚΑΙ κάτω από τα μάτια μας; Τονίζοντας και ενυδατώνοντας το δέρμα μας, το αγγούρι χρησιμοποιείται σε αναρίθμητες μάσκες περιποίησης και ομορφιάς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το κόψεις σε λεπτές φέτες και να το τοποθετήσεις στα μάτια σου για μισή ώρα (ναι, μπορείς να πάρεις κι έναν υπνάκο).

Αμυγδαλέλαιο

almond oil

Η αμυγδαλιά είναι για τους Κινέζους σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς, για τους Εβραίους σύμβολο υπόσχεσης και κατά την Ελληνική Μυθολογία, σύμβολο της άνοιξης, της υπομονής και της ελπίδας. Τυχαίο; Το λάδι αμυγδάλου θεωρείται κορυφαίο γιατί δεν είναι ούτε βαρύ ούτε ιδιαίτερα κολλώδες. Πριν κοιμηθείς κάνε ελαφρύ μασάζ στην περιοχή των ματιών με λίγες σταγόνες από το θαυματουργό λαδάκι, κι όταν το πρωί το ξεβγάλεις, θα μας θυμηθείς.

Ροδόνερο

rose water

Από τα αρχαία χρόνια, τα πέταλα του τριαντάφυλλου χρησιμοποιούνταν τόσο ως καλλυντικό των γυναικών όσο και ως θεραπεία για διάφορες παθήσεις. Το ροδόνερο λοιπόν, που προκύπτει από την απόσταξη ατμού από φρέσκα ροδοπέταλα, έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες που φροντίζουν την επιδερμίδα μας και κυρίως.. τα μάτια μας. Πότισε λίγο βαμβάκι με το αρωματικό αυτό νερό και τοποθέτησέ το στα μάτια σου για δεκαπέντε λεπτά. Εγγυημένο.