Εσύ έμαθες για το νέο εθιστικό cologne;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Εσύ έμαθες για το νέο εθιστικό cologne;

Είναι τόσο δροσερό και ανοιξιάτικο...

“Jasmine Sambac & Marigold”, του νέου limited edition Cologne Intense από τον οίκο Jo Malone London, που μόλις κυκλοφόρησε. Γαλήνιες πεδιάδες από γιασεμί sambac. Το πολυτιμότερο γιασεμί όλων. Τα αγνά, λευκά μπουμπούκια ξεπροβάλουν με το φως της αυγής. Φρέσκα και δροσερά. Πολύτιμοι λίθοι της πολύχρωμης ινδικής αγοράς λουλουδιών. Λάμπουν τα ζωηρά χρυσάνθεμα και τα εξωτικά ylang ylang. Γιρλάντες δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση. Συνυφασμένη με πλούσιο εκχύλισμα benzoin. Περιβάλλεται από τη ζεστασιά της βανίλιας και του κεχριμπαριού.

7.JML SS18 JSM CologneIntense 50ml 100ml

Ελκυστικό. Πλούσιο. Εθιστικό.

Tasting Notes
Επιφάνεια: Χρυσάνθεμο
Καρδιά: Jasmine sambac
Βάση: Benzoin

«Το Jasmine sambac είναι η βασίλισσα όλων των γιασεμιών. Ταξίδεψα μέχρι την Ινδία για να παρακολουθήσω τη συγκομιδή του άνθους - νωρίς το πρωί, όταν τα άνθη έχουν μόλις ανοίξει, περιτριγυρισμένο από την γαλήνια ύπαιθρο και από τις όμορφες γυναίκες με παραδοσιακές φορεσιές που επεξεργάζονται τα μπουμπούκια σαν πολύτιμα κοσμήματα».
- Céline Roux, Head of Fragrance Development

«Το Χρυσάνθεμο είναι ένα αρκετά ασυνήθιστο συστατικό. Οι φρουτώδεις και αρωματικές του όψεις αντικατοπτρίζονται αρμονικά με τους φρέσκους και φυσικούς τόνους του jasmine sambac. Μαζί αντανακλούν τη ζωντάνια μιας ινδικής αγοράς λουλουδιών.»
- Mathilde Bijaoui, Master Perfumer

11.JML SS18 JSM CologneIntense Portrait

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Coachella 2018: Τα πιο εντυπωσιακά looks που ξεχωρίσαμε