Big News! Το διάσημο μοντέλο Karlie Kloss σε νέα συνεργασία

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Big News! Το διάσημο μοντέλο Karlie Kloss σε νέα συνεργασία

Που περιμένουμε με ανυπομονησία...

H Estée Lauder έχει νέα πρέσβειρα ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα! Φυσικά μιλάμε για την Karlie Kloss, γνωστό μοντέλο και επιχειρηματία με έντονη φιλανθρωπική δράση, ως την νέα πρέσβειρα της μάρκας. Η Karlie γίνεται και αυτή με τη σειρά της μέλος της ομάδας πρέσβειρών της Estée Lauder που αποτελείται από τις Carolyn Murphy, Fei Fei Sun, Gabriella Wilde, Hilary Rhoda, Joan Smalls, Kendall Jenner, Misty Copeland και Yang Mi.

Οι πρώτες καμπάνιες της Karlie θα παρουσιαστούν στις αρχές Ιουλίου σε ψηφιακά μέσα, κοινωνικά δίκτυα, τηλεόραση και έντυπα μέσα και θα αφορούν εμβληματικά προϊόντα της Estée Lauder, όπως το Pure Color Envy Sculpting Lipstick, το Double Wear Stay-in-Place Makeup και την Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme. Τα γυρίσματα για τις καμπάνιες πραγματοποιήθηκαν από τον Josh Olins σε Los Angeles και Palm Springs.

KK Media Announcement 1 Global Expiry April 2019 1

"Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να μπω στην οικογένεια της Estée Lauder", δήλωσε η Karlie Kloss. "Είμαι τόσο εμπνευσμένη από την κληρονομιά και τις αξίες της μάρκας - από το επιχειρηματικό πνεύμα της ίδιας της Estée και την απαράμιλλη δέσμευση της εταιρείας να δημιουργεί τα καλύτερα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανη που είμαι μέρος μιας τόσο εμβληματικής μάρκας”.

Η εταιρεία παραγωγής της Karlie, Klossy productions, θα συνεργαστεί επίσης με την Estée Lauder για τη δημιουργία περιεχομένου ομορφιάς της Karlie, το οποίο η ίδια θα μοιραστεί μέσω των προσωπικών της καναλιών με τους 16 εκατομμύρια follower της. Τα πρώτα βίντεο έχουν ήδη δημοσιευτεί με την δισέγγονη της ιδρύτριας της εταιρείας, την ηθοποιό Danielle Lauder να εμφανίζεται σε κάποια από αυτά. Σε ένα κωμικό, behind-the-scenes σκετς, η Danielle επιβλέπει την πρώτη μέρα της Karlie στα κεντρικά γραφεία της Estée Lauder στην Νέα Υόρκη. Αυτά είναι τα πρώτα από μια σειρά βίντεο με παραγωγό την Karlie και τα οποία θα παρουσιαστούν στο YouTube κανάλι της, Klossy, αλλά και στα υπόλοιπα ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια, τόσο της Karlie όσο και της Estée Lauder.

GettyImages 917101526

Για να ενισχύσει τη δέσμευση της για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς νέων γυναικών, η Estée Lauder θα υποστηρίξει τον οργανισμό Kode With Klossy μέσα από υποτροφίες για τα μαθήματα κώδικα και εκδηλώσεις. Το Kode With Klossy είναι μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ιδρύθηκε από την Karlie το 2015 και στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιούνται δωρεάν, δεκαπενθήμερα καλοκαιρινά μαθήματα κώδικα για κορίτσια ηλικίας από 13 έως και 18, ενθαρρύνοντας μια κοινότητα που επικεντρώνεται στην προώθηση των ευκαιριών σταδιοδρομίας για κορίτσια στον χώρο της τεχνολογίας.

Η Karlie είναι μια σύγχρονη Estée και με μεγάλη χαρά την καλοσωρίζουμε στην μάρκα Estée Lauder”, δήλωσε o Stephane de La Faverie, Global Brand President, Estée Lauder. “Η Karlie έχει γνωρίσει εξαιρετική επιτυχία στην καριέρα της, μέσα από σκληρή δουλειά, στην αρχή εντυπωσιάζοντας τον χώρο της μόδας, στη συνέχεια επιδιώκοντας μια επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση και τα media και τώρα δίνοντας τη δυνατότητα σε νέες γυναίκες να γίνουν οι επόμενοι ηγέτες στον χώρο της τεχνολογίας. Το πάθος της για ομορφιά, οι μοναδικές απόψεις της και η παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα σε παγκόσμιο επίπεδο θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να εμπνέουμε και να φέρνουμε κοντά γυναίκες από όλο τον κόσμο”.

GettyImages 915023058