Η λύση για την τριχόπτωση βρίσκεται στην κουζίνα σου

Πατουχέα Μαριάννα
Η λύση για την τριχόπτωση βρίσκεται στην κουζίνα σου

Αποχαιρέτα την τριχόπτωση με αυτόν τον φυσικό τρόπο

Πρόκειται για ένα φυσικό, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο ώστε να αποφύγεις την τριχόπτωση και να τονώσεις την ανάπτυξη των μαλλιών σου χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες (εκτός από τη μυρωδιά) και χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα σταματήσουν να πέφτουν τα μαλλιά σου αλλά θα γίνουν ακόμη πιο δυνατά και θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Ο λόγος για ένα λαχανικό που βρίσκεται σίγουρα στο σπίτι σου κι αν δεν προτιμάς να το καταναλώνεις, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν φυσική μέθοδο κατά της τριχόπτωσης, το κρεμμύδι.

Αν και τα κρεμμύδια είναι λαχανικά με πολλαπλές ωφέλιμες ιδιότητες, τα οφέλη αυτή της θεραπείας θα σε εκπλήξουν: αφενός, όλα τα «γυμνά σημεία» στο κεφάλι σου θα εξαφανιστούν και αφετέρου, θα γεμίσουν με νέες και δυνατές τούφες μαλλιών.

Τι πρέπει να κάνεις; Αρχικά, θα πρέπει να πάρεις το χυμό από μερικά κρεμμύδια και στη συνέχεια να εφαρμόσεις αυτό το υγρό στο τριχωτό της κεφαλής σου με ελαφρύ μασάζ. Είναι τόσο απλό! Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να ξεφλουδίσεις δυο ή τρία κρεμμύδια και να τα κόψεις σε φέτες. Έπειτα, να τα λιώσεις με έναν επεξεργαστή τροφίμων ή με ένα μπλέντερ. Μπορείς να εφαρμόσεις το χυμό απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής ή να βρέξεις ένα βαμβάκι με το χυμό και να το τοποθετήσεις στο κεφάλι σου.

Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η μυρωδιά του είναι πολύ έντονη και γι’ αυτό το λόγο καλύτερα να ακολουθήσεις τη θεραπεία βραδινές ώρες, Σαββατοκύριακο ή να χρησιμοποιήσεις λίγο άρωμα για να καλύψεις τη μυρωδιά.

Δες ακόμα:

3 tips για να διατηρήσεις άθικτες τις μπούκλες σου

DPG Network