Oι 3 μέθοδοι αποτρίχωσης που θα σε βολέψουν όσο καλοκαιριάζει

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Oι 3 μέθοδοι αποτρίχωσης που θα σε βολέψουν όσο καλοκαιριάζει

Γιατί φίλη μου, αν ξεκίνησες την ηλιοθεραπεία έστω και στην ταράτσα του σπιτιού σου... το λέιζερ τέλος!

Σα να μπήκε λίγο νωρίς και κάπως απότομα το καλοκαιράκι φέτος δε νομίζεις; Ακόμα το ημερολόγιο δεν αναγράφει Μάιος και η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά, ή τουλάχιστον τόσο όσο να έχουμε ήδη ξεκινήσει τις ηλιοθεραπείες τα σαββατοκύριακα σε κάποια παραλία! Πολύ πιθανόν μάλιστα είναι την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις αράδες να λιάζεις το κορμί σου σε μία ξαπλώστρα φορώντας το καινούργιο σου μπικίνι. Και αν πράγματι μάντεψα σωστά, μία ερώτηση έχω να σου κάνω...

Αποτρίχωση έκανες; Και αν ναι, ελπίζω να μην είναι λείζερ... εκτός και αν έχει περάσει ένας μήνας!

Αν είσαι φανατική οπαδός της μεθόδου αποτρίχωσης με λέιζερ μάθε πως και εγώ το ίδιο! Αλλά αν ξεκίνησες την ηλιοθεραπεία, τέρμα για αυτή τη σεζόν! Από Χειμώνα πάλι!

Τι; Θες να προλάβεις να κάνεις έστω μία με δύο συνεδρίες και να βγεις στην παραλία από Ιούλιο; Πολύ οριακά φίλη μου... Γιατί αν είναι η πρώτη σου φορά, μάθε πως τα καλύτερα αποτελέσματα του λέιζερ, δηλαδή η σημαντική επιβράδυνση της τριχοφυΐας συνήθως φαίνεται μετά την τέταρτη συνεδρία. Συνεπώς, δώρο άδωρον και πεταμένα λεφτά, αφού σίγουρα κάπου μέσα στο καλοκαιράκι θα το χρησιμοποιήσεις και πάλι το ξυραφάκι σου...

Αν λοιπόν έχεις πάει ήδη για μπάνιο στη θάλασσα και φυσικά θέλεις η επιδερμίδα σου να δείχνει αψεγάδιαστη χωρίς ίχνος τρίχας, τότε 3 είναι οι τρόποι αποτρίχωσης για εσένα αυτήν την περίοδο του χρόνου. Σου συστήνουμε να τους διαλέξεις και να τους ακολουθήσεις γιατί είναι οι πιο ασφαλείς και αποτελεσματικοί για τώρα.

1. Ξυραφάκι

xnczrlxgxh

2. Κερί (ζεστό ή κρύο)

Strep Sugaring Wax

3. Αποτριχωτική κρέμα

0079645 strep apotrixotiki krema prosopou mpikini 75ml

Τρεις γρήγορες και εύκολες μέθοδοι που θα σου δώσουν σε χρόνo dt τη βελούδινη επιδερμίδα που χρειάζεσαι για να βγεις στην παραλία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

1. Το κερί όπως θα γνωρίζεις αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα της. Αν έχεις σκοπό να συνεχίσεις αποτρίχωση με λέιζερ το Χειμώνα, τότε απαγορεύεται. Χρησιμοποίησε ξυραφάκι ή κρέμα

2. Αν έχεις μεγάλη ευαισθησία στο δέρμα σου και το ξυραφάκι σου δημιουργεί έντονες κοκκινίλες και θυλακίτιδα, τότε προτίμησε την κρέμα.

3. Να θυμάσαι πως γενικά οι δερματολόγοι συστήνουν μετά από κάθε αποτρίχωση να μην εκτίθεσαι κατευθείαν στον ήλιο. Ιδανικά, κάνε την το βράδυ και το πρωί ξεκίνα για την παραλία.

4. Όποια μέθοδο και αν επιλέξεις, οπώσδήποτε μην ξεχνάς μετά να απλώνεις ενυδατική κρέμα ή λάδι. Θα αποφύγεις ερεθισμούς και ξηρότητα.

31204 RICE BRAN OIL

Χρησιμοπoίησε το ΡΥΖΕΛΑΙΟ (RICE BRAN OIL) της MACROVITA σαν ήπιο φυσικό αντηλιακό για να ενισχύσεις την άμυνά σου κατά της φωτογήρανσης και να χαρίσεις φωτεινότητα στο δέρμα. Συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αναζωογόνηση, θρέψη, ενυδάτωση και αντιρυτιδική προστασία του δέρματος. Εξαιρετικό και για ντεμακιγιάζ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδηγός αγοράς αντιηλιακών 2018: Δε νομίζεις πως ήρθε η ώρα;