Πες αντίο στην ακμή με αυτή την ολοκληρωμένη περιποίηση

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Πες αντίο στην ακμή με αυτή την ολοκληρωμένη περιποίηση

Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι: βαθύ καθαρισμό, φροντίδα, ενυδάτωση και λάμψη για να έχεις αναζωογονημένη, αλαβάστρινη επιδερμίδα.

Η δραστική και ολοκληρωμένη σειρά Helenvita ACNormal®, που βασίζεται σε φυσικά συστατικά και πρωτοποριακή επιστήμη μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ακμή.

Η επίμονη ακμή της επιδερμίδας είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς, όχι μόνο στην εφηβεία, αλλά και στην ενήλικη ζωή. Το 85% των περιπτώσεων που αντιμετωπίζουν θέματα ακμής είναι έφηβοι, ωστόσο πολλές φορές το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται και στην ενηλικίωση επηρεάζοντας ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε κάποιο σημείο της ζωής του. Τα αίτια εντοπίζονται τόσο σε ορμονικά και σε βακτήρια που επηρεάζουν την επιδερμίδα μας όσο στο συνεχώς αυξανόμενο άγχος της σύγχρονης εποχής.

Η Helenvita έρχεται να δώσει τη λύση, ενώνοντας τις δυνάμεις της φύσης και της επιστήμης και καινοτομεί με την ολοκληρωμένη, πρωτοποριακή σειρά Helenvita ACNormal®, που αντιμετωπίζει την ακμή αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα σε 4 μόλις εβδομάδες εφαρμογής.

Η αποδεδειγμένη δράση των βασικών συστατικών της σειράς, αποτελεί την γραμμή άμυνας του δέρματος και μας χαρίζει την καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα που αναζητάμε.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Χάρη στο καινοτόμο συστατικό Phycosaccharide® AC το οποίο προέρχεται από τα καφέ φύκια Laminaria Digitata, τα προϊόντα της σειράς Helenvita ACNormal®, συμβάλλουν στη ρύθμιση του σμήγματος, στην κερατόλυση, ενώ ταυτόχρονα αναστέλλουν την ανάπτυξη των βακτηριδίων που προκαλούν την ενοχλητική ακμή. Η σειρά Helenvita ACNormal® δρα συγχρονισμένα και αποτελεσματικά στον έλεγχο της σμηγματόρροιας, στη μείωση των βακτηριδίων αλλά και στην μείωση της φλεγμονής και της υπερκεράτωσης.

Κάθε ρουτίνα ομορφιάς «απαιτεί» συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η σωστή περιποίηση ώστε να πούμε μια για πάντα «Αντίο» στα ενοχλητικά κι αντιαισθητικά σπυράκια, ξεκινάει από τον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας και τελειώνει με τη σωστή ενυδάτωση, που φροντίζει το δέρμα και δεν «αιχμαλωτίζει» τη λιπαρότητα. Η σειρά Helenvita ACNormal® έχει όλα όσα χρειαζόμαστε, όποιος και αν είναι ο τύπος του δέρματός σου.

Δες αναλυτικά στην gallery που ακολουθεί τι χρειάζεσαι