Τα κραγιόν που σου χαρίζουν τέλειες selfie είναι εδώ και είναι ελληνικά

Τα κραγιόν που σου χαρίζουν τέλειες selfie είναι εδώ και είναι ελληνικά

Τα χρώματα είναι τα χαμόγελα της φύσης και του καλοκαιριού & η MD Professionnel σε κάνει να χαμογελάς διάπλατα, για να δείξεις το γέλιο σου, να φιλήσεις τους αγαπημένους σου και να αισθανθείς την ξεχνοιασιά και τις αποχρώσεις του καλοκαιριού στα χείλη σου με τα μοναδικά, trendy,happy,summer χρώματα από τα νέα κραγιόν Volume Up Lipstick με υαλουρονικό!

Το καλοκαίρι δίνει την έγκρισή του σε μια σύγχρονη παλέτα χρωμάτων με τη σφραγίδα και την εμπιστοσύνη των Volume Up Lipstick, που εδώ και μερικά χρόνια είναι το απόλυτο σήμα του καλοκαιριού. Νιώσε την εξαιρετική ενυδάτωση που προσφέρει το κραγιόν Volume Up, αφού η περιεκτικότητά του σε υαλουρονικό είναι τέτοια, που συγκρατεί μεγαλύτερη ποσότητα νερού στα χείλη,προστατεύοντάς τα αποτελεσματικά ενώ ταυτόχρονα τους δίνει όγκο και βελτιώνει το περίγραμμά τους!

37Σε μία άκρως καλοκαιρινή τιμή (€8,00), τα Volume Up κραγιόν της MD Professionnel σε περιμένουν στα καταστήματα καλλυντικών για happy faces, duck faces, summer lips και ότι άλλη πόζα θες να πάρεις για να φωτοπγραφηθείς και να κάνεθις θραύση στα social media.

42

«Find Your Summer Colour” by MD Professionnel!

36

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

4+1 προϊόντα μακιγιάζ που μόλις κυκλοφόρησαν και είναι όσα ακριβώς θα χρειαστείς φέτος

DPG Network