4 αντιγηραντικά προϊόντα για να δοκιμάσεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
4 αντιγηραντικά προϊόντα για να δοκιμάσεις

Προτάσεις που καλύπτουν κάθε σημείο του προσώπου σου.

Δισεκατομμύρια κύτταρα ταξιδεύουν και ανανεώνουν συνεχώς το δέρμα... αυτό χρειάζεται ενέργεια! Με το πέρασμα του χρόνου η επιδερμίδα κουράζεται και παράγει λιγότερο κολλαγόνο, το οποίο λειτουργεί ως στρώμα στήριξης του δέρματος. Eκείνη είναι και κατάλληλη στιγμή που το πρόσωπό μας χρειάζεται πλέον στοχευμένες, αντιγηραντικές συνθέσεις για να καταπολεμήσει τη γήρανση. Δες τι να επιλέξεις:

Για τα μάτια σου

15 ml

Advanced Night Repair της Estee Lauder

Το πιο πλήρες προϊόν περιποίησης ματιών της Estée Lauder δημιουργήθηκε ποτέ, σε μορφή τζελ-κρέμας. Μια σημαντική καινοτομία.Μια σύνθεση τζελ-κρέμας με βελούδινη υφή που μειώνει ρυτίδες, λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους, σακούλες, περιοχές αφυδάτωσης και κηλίδες. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία επισκευής της Chronolux™, αυτό το τζελ-κρέμα τζελ επιταχύνει τις φυσικές διαδικασίες επανόρθωσης και καθαρισμού του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με υψηλή συγκέντρωση σε παράγοντες κατά των ερεθισμών, η ελαφριά υφή του σας επιτρέπει να διατηρήσετε ένα περίγραμμα ματιών φωτεινό, ξεκούραστο και ενυδατωμένο. Στοχεύει όλα τα σημάδια γήρανσης, επαναφέρει τη φωτεινότητα, βασική ένδειξη νεανικότητας του δέρματος. Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι φωτεινή, ξεκούραστη και μεταξένια απαλή. Για τι τύπο δέρματος; Για ώριμο δέρμα.

Για το πρόσωπο

50 ml

Crème Visionnaire IP 20 της Lancome

Έχει πολλαπλή δράση που διορθώνει την επιδερμίδα και αποτρέπει την εμφάνιση ανεπιθύμητων ρυτίδων, προσδίδει ελαστικότητα και «σβήνει» τα σημάδια της κούρασης. Σχεδιασμένη με φίλτρο κατά της ακτινοβολίας UVA και UVB, η ελαφριά υφή της διορθώνει τις ατέλειες και προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Προσφέρει στοχευμένη διορθωτική δράση και προστασία κατά της ακτινοβολίας UV για όμορφη επιδερμίδα.

Για τα χείλη

15 ml 1

Πλούσιο σε έλαια φραμπουάζ και καριτέ, ένα προϊόν λείανσης και ανάπλασης που ξαναδίνει στα χείλη νεότητα και γοητεία. Η αναπλαστική του σύνθεση τρέφει, λειάνει και ανακουφίζει αμέσως τα χείλη και το περίγραμμά τους. Χάρη στο σύμπλεγμα MaxiLip® βοηθά επίσης στο «γέμισμα» των χειλιών και τους χαρίζει μια πιο νεανική εμφάνιση. Έλαιο σμέουρου: πλούσιο σε βιταμίνη Ε που προστατεύει και θρέφει. Βούτυρο καριτέ: καταπραΰνει και δρα αντιοξειδωτικά, προωθεί την ανάπλαση και την προστασία του δέρματος. Σύμπλεγμα MaxiLip®: προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος.

Για πρόσωπο και μάτια

30 ml

Super sérum lisseur rides - visage & yeux - Collagène marin, Sephora

Ορός ειδικά σχεδιασμένος για την εξομάλυνση του βάθους και τη βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων του προσώπου και των ματιών, με λεπτή υφή που θυμίζει ελαφρώς τζελ, ο οποίος απλώνεται στο δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και χωρίς να κολλά, για να μπορείτε να βάφεστε αμέσως ή να εφαρμόζετε την κρέμα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Ποια είναι τα οφέλη του;Αυτός ο αντιρυτιδικός ορός, εμπλουτισμένος με θαλάσσιο κολλαγόνο και νουτριπεπτίδια ρυζιού, δρα σε 2 επίπεδα:

Χαρίζει άμεσα σφριγηλότητα στην επιδερμίδα: τα χαρακτηριστικά του προσώπου απαλύνονται: 84% και η επιδερμίδα είναι εξαιρετικά λεία: 97%(2)

Μέρα με τη μέρα, βοηθά το δέρμα να παραγάγει περισσότερο κολλαγόνο. Το 70% των γυναικών παρατήρησαν λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, από τις 7 πρώτες ημέρες χρήσης. Το βλέμμα δείχνει πιο «ξεκούραστο» και η επιδερμίδα αποκτά πιο νεανική όψη.

Σύνθεση εμπλουτισμένη με θαλάσσιο κολλαγόνο, νουτριπεπτίδια ρυζιού και φυτικά σάκχαρα που συσφίγγουν την επιδερμίδα.- Νέα συσκευασία με πώμα που μπορεί να αφαιρεθεί, για βέλτιστη προστασία της σύνθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλοκαιρινά μανικιούρ: 15 ιδέες για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα