Skin Yoga Sun... Σου λέει κατι το όνομα;

Skin Yoga Sun... Σου λέει κατι το όνομα;

Καλοκαίρι, ήλιος και άμμος – η νέα συλλογή αντηλιακών & self-tanning προϊόντων Skin Yoga Sun της ARTDECO θα σας κάνει να ονειρεύεστε τον καλοκαιρινό ήλιο και τις διακοπές. Τα προϊόντα προστατεύουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τον καλοκαιρινό ήλιο παρέχοντας βαθιά θρέψη και ενυδάτωση.

Για την αποτελεσματική προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τον ήλιο, χρησιμοποιείστε τα Sun Protection Face SPF 30 και Sun Protection Face SPF 50 με ελαφριά σύνθεση που απορροφάται γρήγορα. Επιλέξτε τον δείκτη προστασίας SPF 30 ή 50 που απαιτείται για την προστασία της επιδερμίδας από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA & UVB. Το υαλουρονικό οξύ παρέχει πολύτιμη ενυδάτωση, ενώ η βιταμίνη Ε λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό για προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Τα αδιάβροχα Sun Protection Face SPF 30 και Sun Protection Face SPF 50 χαρίζουν φυσικά όμορφη επιδερμίδα και τονώνουν τις αισθήσεις με τη μοναδική, καλοκαιρινή τους μυρωδιά.

SunProtectionFace SPF30 copy

Δεν περιέχουν paraben, αλκοόλ και ορυκτέλαιο και είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας. Είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Εφαρμογή: Εφαρμόστε το αντηλιακό προσώπου καθημερινά μετά τα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας ή εφαρμόστε επαρκή ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο. Αφήστε να απορροφηθεί εντελώς και εφαρμόστε ξανά εάν χρειάζεται.

Το Sun Protection Body SPF 30 έχει ελαφριά σύνθεση και απορροφάται γρήγορα. Με SPF 30 για την προστασία της επιδερμίδας από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA & UVB. Με κρεμώδη υφή για εύκολη εφαρμογή και αδιάβροχη σύνθεση. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε που λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό για προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

Δεν περιέχει paraben, αλκοόλ και ορυκτέλαιο και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.

SunProtectionFace SPF50 copy


Εφαρμογή: Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο και αφήστε να απορροφηθεί. Εφαρμόστε ξανά εάν χρειάζεται.

Η Self Tanning Lotion μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και στο σώμα για διακριτικό μαύρισμα, ενώ απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεση της που είναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά, αφήνει την επιδερμίδα φυσικά και ομοιόμορφα μαυρισμένη. Η ενυδατική Self Tanning Lotion απλώνεται εύκολα και χαρίζει υγιή, μαυρισμένη επιδερμίδα μετά από τέσσερις με οκτώ ώρες. Προχωρήστε σε πολλαπλές εφαρμογές για πιο έντονο αποτέλεσμα. Το υψηλής ποιότητας shea butter που περιέχει, με ιδιότητες γνωστές για την προστασία, απαλότητα και βαθιά ενυδάτωση, περιποιείται εντατικά την επιδερμίδα και δεν επιτρέπει να αφυδατωθεί. Το εκχύλισμα καρυδιών προστατεύει την επιδερμίδα και χαρίζει διακριτικό bronze χρώμα.

PNG 6473 Self Tanning Lotion

Η Self Tanning Lotion είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας και μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο και σώμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένη.
Εφαρμογή: Εφαρμόστε τη Self Tanning Lotion σε πρόσωπο και σώμα, κάνοντας απαλό μασάζ. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια και τη γραμμή των μαλλιών. Ολοκληρώνοντας, πλύντε καλά τα χέρια σας και αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί εντελώς πριν φορέσετε τα ρούχα σας. Περιμένετε τέσσερις έως οκτώ ώρες πριν κάνετε μπάνιο, ενώ μπορείτε να εφαρμόσετε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να επιτύχετε το ιδανικό μαύρισμα.
Extra tip: Για ομοιόμορφα μαυρισμένη επιδερμίδα, κάντε απολέπιση 24 ώρες πριν την εφαρμογή του προϊόντος. Απλώστε επιπλέον ποσότητα ενυδατικής κρέμας στα «δύσκολα» σημεία όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και τα πόδια πριν την εφαρμογή της Self Tanning Lotion.

Η συλλογή Skin Yoga Sun της ARTDECO διατίθεται σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα καλλυντικών.