Αυτό είναι το μασάζ που σε αδυνατίζει

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αυτό είναι το μασάζ που σε αδυνατίζει

Μειώνει την κατακράτηση και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα!

Θα το έχεις ξανακούσει προφανώς... είναι το λεγόμενο λεμφικό μασάζ που καταφέρνεο να αποσυμφορεί, να μειώνει την κατακράτιση, την κυτταρίτιδα και να μας αδυνατίζει. Ας το δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Πρόκειται για μια τεχνική μάλαξης (μασάζ) που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος. Κύριος στόχος του είναι η διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί έτσι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.

Σε τι βοηθάει;
1. Στη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού,

2. Στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος,

3. Στην αναζωογόνηση του δέρματος

4. Στη μείωση της κυτταρίτιδας

5. Στο χάσιμο πόντων από τις επίμαχες περιοχές

Σε ποια σημεία του σώματος γίνεται;

Το λεμφικό μασάζ γίνεται σε όλο το σώμα, κυρίως όμως στα χέρια, σε ολόκληρο το μήκος των ποδιών, στην κοιλιά και τους γλουτούς, αλλά και στο πρόσωπο και το λαιμό, επιμένοντας σε προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, τα πρηξίματα και το τοπικό πάχος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Στην αρχή θα πρέπει τα 5 πρώτα μασάζ να γίνουν μέσα σε 10 ημέρες, για να ενεργοποιηθεί η λέμφος και να έχουμε γρήγορη αποτοξίνωση του οργανισμού. Ο τελικός αριθμός, όμως, των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ανθρώπου. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 60΄. Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά τα πρώτα 5 μασάζ. Η διαφορά είναι αισθητή στη μείωση της κυτταρίτιδας και στο χάσιμο των πόντων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσιμπιδάκια στα μαλλιά: Το απόλυτο trend